Γκρανέρο: Σημασία δεν έχει πώς αρχίζει κάτι, αλλά πώς τελειώνει

10:05 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Βέροια είναι ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και μπροστά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Χοσέ Γκρανέρο έσπευσε να υπογραμμίσει πως σημασία δεν έχει πώς ξεκινάει κάτι, αλλά πώς τελειώνει.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, όταν έγινε

λόγος για έξοδος στην Ευρώπη, ο Ισπανός προπονητής της Βέροιας αφού είπε "ήρεμα, ψυχραιμία, μην προτρέχετε" στη συνέχεια τόνισε: "Είμαστε στις θέσεις για Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι έτοιμοι για Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι πως στόχος μας είναι η σωτηρία. Με αυτό ξεκινήσαμε και με αυτό συνεχίζουμε.
Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δουλεύουμε και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πάντα σε μια στιγμή. Σημασία δεν έχει πώς αρχίζει κάτι, αλλά πώς τελειώνει. Κυρίως στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Στη μπάλα, οι διαφορές μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας είναι ελάχιστες. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι".
Ο Γκρανέρο μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε πως "άλλα είχα ακούσει και άλλα βλέπω. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα. Οι θεωρητικά μεγάλοι δυσκολεύονται πολύ για να κερδίσουν. Αυτό είναι καλό. Το παραμικρό λάθος που θα κάνεις, μπορεί να το πληρώσεις. Για αυτό θέλω να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Επειδή υποβιβάζονται τέσσερις, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί εκεί που είσαι ψηλά, να βρεθείς χαμηλά".
Για τη πόλη της Βέροιας και τους ανθρώπους της, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: "Είμαι πολύ καλά εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη. Μου αρέσει η Ελλάδα. Δεν την ήξερα τη πόλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή και τον κόσμο της. Απολαμβάνω την εμπειρία. Ο κόσμος μας συμπαραστέκεται και δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής. Είναι πολύ... ζεστός".
Για την αξιοποίηση παιδιών από τις ακαδημίες της Βέροιας, ο Γκρανέρο δήλωσε: "Έχω παίξει ποδόσφαιρο και έχω ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Βαλένθια. Πιστεύω στις ακαδημίες. Βλέπω το πρωτάθλημα της Κ-20. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Φυσικά και ασχολούμαστε με τις ακαδημίες. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μέσα στη χρονιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Ξέρω πως σημασία έχει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να δείχνουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση. Αυτό γίνεται μέχρι στιγμής".

Keywords
Τυχαία Θέματα