Γκέλα η Μπόκα, γκέλα και η Ρίβερ (VIDEO)

08:09 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Σε εξ αναβολής παιχνίδια του πρωταθλήματος Apertura στην Αργεντινή, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκαν σε κακή βραδιά με αποτέλεσμα να χάσουν βαθμούς.
Στο "Μπομπονέρα" συνεχίστηκε ο αγώνας της 15ης Σεπτεμβρίου που είχε διακοπεί, λόγω βροχής με την Μπόκα Τζούνιορς να χάνει 2-1 από την Ράσινγκ Κλουμπ. Πριν τη διακοπή, η Μπόκα ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Χόναταν Καλέρι αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω. Στο 61' και στο 70' ο Γκουστάβο Μπόου με δυο γκολ χάρισε

τη νίκη στην Ράσινγκ Κλουμπ με τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα να γνωρίζει την πρώτη του ήττα ως προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς.
Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, η πρωτοπόρος Ρίβερ Πλέιτ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με έξι βαθμούς από τους διώκτες της μένοντας στο 1-1 με την Άρσεναλ Σαράντι. Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα λεπτό καθώς στο 50' η Άρσεναλ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούγκο Νέρβο και στο 51' ήρθε η ισοφάριση από τον Λεονάρντο Πισκουλίτσι.
Αξίζει να σημειωθεί πως έλαβε τέλος το σερί του Τεόφιλο Γκουτιέρες καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός της Ρίβερ είχε πετύχει γκολ σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία είχε παίξει ξεπερνώντας την επίδοση του Χαβιέ Σαβιόλα, είχε 8.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα