«Φταίει το προπονητικό κέντρο για τις θλάσεις»

16:07 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας είναι... υπεύθυνο για τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Γιγής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Γιγής στο «Αθλητικό Metropolis»:
- Για τις πολλές θλάσεις: «Είναι πολλές, δεν μπορείς να τις χρεώσεις στην εκγύμναση, κάτι φταίει, ίσως αυτό το γήπεδο (σ.σ. Μεσήμβρια) λόγω του υπεδάφους, λόγω του αέρα, είναι πολύ ανοικτό. Νομίζω πως ο κ. Σαββίδης το έχει καταλάβει και το έχει ήδη συζητήσει. Πριν από δύο χρόνια

δεν είχαμε τόσες θλάσεις, ακόμη και στη Σουρωτή που δεν ήταν τόσο καλό το γήπεδο, δεν είχαμε τόσες πολλές θλάσεις. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε κυρίως πέρυσι και οι περισσότεροι τραυματισμοί ήταν στο γαστροκνήμιο, στη γάμπα κατά 90%. Άρα κάτι δεν πάει καλά με το γήπεδο».
- Για την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία: «Το προπονητικό τιμ ξέρει ποιους θα ξεκουράσει και ποιους θα πιέσει. Τον Γκαρσία κανονικά πρέπει να τον δούμε να παίζει. Είναι καλλιεργημένος στα ποδοσφαιρικά με μεγάλο παρελθόν και πολύ καλό χαρακτήρα, πάντα που πρόσεχε τον εαυτό του. Πρέπει κάτι άλλο να φταίει, δε γίνεται να μπαίνει, να τραυματίζεται και πάλι τα ίδια. Κάτι συμβαίνει».
Τέλος, στο ερώτημα για το ποιος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ είχε το πιο γερό σκαρί: «Ο Τερζανίδης. Είναι να πάρεις τις φωτογραφίες του και να κάνεις μάθημα ανατομίας. Ο Κούδας τα επισκίαζε όλα με το ταλέντο του. Το ποδόσφαιρο όμως τότε δεν ήταν τόσο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα