Έξαλλος ο Πεταλωτής με τη Μαρία Χούκλη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

14:37 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πίσω από τις κάμερες και ένα αιχμηρό σχόλιο για τη Μαρία Χούκλη ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Πεταλωτής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στη δημοσιογράφο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο ίδιος ο

Παπανδρέου, μιλώντας λίγο πριν από τις 9 σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, με το... καλημέρα αναφέρθηκε στον χειρισμό της Μαρίας Χούκλη, λέγοντας: «Ελπίζω να μου δώσετε χρόνο να μιλήσω, γιατί σε μια προηγούμενη εκπομπή δεν συνέβη αυτό».
Εξάλλου, ο Γιώργος Πεταλωτής έγραψε χθες το βράδυ στο facebook: «Στον Αντεννα με Μαρία Χούκλη. Αν το προγραμματισμένο 20λεπτο δεν γινόταν 10λεπτο κι αν η κ. Χούκλη τον άφηνε να μιλήσει, δεν θα ακούγαμε μόνον όσα η ίδια αποφάσισε να μας ανακοινώσει σήμερα...».
O χειρισμός της συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου από τη Μαρία Χούκλη κυρίαρχησε χθες στο Τwitter, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι από τον τρόπο που αντιμετώπισε η έμπειρη και με αδιαμφβισβήτητο κύρος Μαρία Χούκλη τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου σχεδόν με απόγνωση προσπαθούσε σηκώνοντας τα χέρια να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του, η Μαρία Χούκλη σχεδόν εκνευρισμένη τον διέκοπτε για να περάσει σε άλλο θέμα ή για να πει «αυτά τα ξέρει ο λαός».

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα