Έρχονται βροχές και καταιγίδες

08:44 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αμετάβλητο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως

21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι.

Καλό καιρό με περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Δευτέρα
Καιρός: στα δυτικά κατά τόπους στην Κρήτη και τις Κυκλάδες και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη - Τετάρτη
Καιρός: στα δυτικά βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα της Τετάρτης. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά διαστήματα με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο και τα βόρεια.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο βόρειο αιγαίο πιθανόν 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση την Τετάρτη στα δυτικά. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Πέμπτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο Αιγαίο και τη Θράκη με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία από βόρεια βόρειοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρασκευή
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα