Επιστροφή στην Αθήνα με μποτιλιάρισμα

16:04 21/4/2014 - Πηγή: AEK365

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς είναι σε εξέλιξη από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Για τον λόγο αυτό στο ύψος των διοδίων του Ρίου πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική οδό προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση. Στο υπόλοιπο εθνικό οδικό δίκτυο δεν παρατηρούνται προβλήματα.

Πάντως, στα διόδια

Αφιδνών και Ελευσίνας παρουσιάζεται μικρή πτώση των διερχόμενων αυτοκινήτων (περίπου 6%) σε σχέση με τα στοιχεία του 2013. Σε σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, λιμάνια και αεροδρόμια παρατηρείται κίνηση.

Η είσοδος στα αστικά κέντρα των ταξιδιωτών αναμένεται να κορυφωθεί τις βραδινές ώρες, για αυτό και η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η Τροχαία ανακοίνωσε απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:

Για το ρεύμα εισόδου στα Αστικά Κέντρα και από ώρα 15:00 έως 22:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

Στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ.Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 11:00 έως 21:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις: Στη νέα Εθνική Οδό και στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα