Επική πρόκριση για Λουντογκόρετς (VIDEO)

22:03 27/2/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΛΑΤΣΙΟ: 3-3 (1-0)
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Μετά από ένα απίστευτο ματς, η Λουντογκόρετς πήρε ισοπαλία 3-3 επί της Λάτσιο και τσέκαρε εισιτήριο καθώς στο ματς της Ρώμης είχε κερδίσει με 1-0.

Η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Μπαλντέ με όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή, ο Στογιάνοφ βγήκε να τον κλείσει αλλά με κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 4' ο Μπαλντέ έκανε νέο σουτ, με

την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 11ο λεπτό η Λουντογκόρετς είχε το πρώτο καλό σουτ με τον Μπέζιακ και την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 17' ο Στογιάνοφ είπε όχι σε πλασέ του Καντρέβα από κοντά. Στο επόμενο λεπτό ο Μαρσελίνιο προσπάθησε να νικήσει από μακριά τον Μαρκέτι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Ονάζι έβγαλε όμορφα για τον Περέα, που με πλασέ κάτω απ' τα πόδια του Στογιάνοφ έγραψε το 2-0. Στο 65ο λεπτό η Λουντογκόρετς είχε δοκάρι με τον Μπέζιακ, ενώ με σουτ στο 68ο λεπτό ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 2-1. Μάλιστα στο 78ο λεπτό οι Βούλγαροι έφεραν στα ίσα το ματς με όμορο σουτ του Ζλατίνσκι, αλλά η Λάτσιο απάντησε άμεσα και έκανε το 3-2 στο 82' με κοντινή προσπάθεια του Κλόζε. Ωστόσο η Λουντογκόρετς δεν το έβαλε κάτω και στο 88ο λεπτό ο Κουϊσάδα μετά από λάθος του Κονκό έκανε το τελικό 3-3.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μαντίλα (85' Ζουνίνιο Κουϊσάδα), Μότι, Μίνεφ, Καϊσαρά, Αλεξάντροφ (56' Λούμου), Εσπίνιο, Ζλατίνσκι, Μαρσελίνιο (77' Μίτσελ), Μπέζιακ, Μισιντιάν.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Μπιάβα, Ράντου, Κονκό, Μπίλια, Ονάζι, Λεντέσμα, Καντρέβα (64' Λούλιτς), Μπαλντέ (83' Γκονζάλεςς), Περέα (72' Κλόζε).

Keywords
Τυχαία Θέματα