Επένδυσε το φοιτητικό δάνειο για προσθετική στήθους και έγινε μοντέλο (ΦΩΤΟ)

16:52 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στροφή στην καριέρα της έκανε η 21χρονη Κατερίνα Χριστοδούλου η οποία παράτησε τη δουλεία της σε δικηγορικό γραφείο για γίνει μοντέλο.
Για να τα καταφέρει δαπάνησε το δάνειο δέκα χιλιάδων λιρών για τις σπουδές της βελτιώνοντας το σώμα της μέσω αισθητικής χειρουργικής.
Η νεαρή μπήκε στο χειρουργείο όπου έκανε λιποαναρρόφηση στα πόδια της.
Την ίδια στιγμή, έκανε και προσθετική στήθους, γιατί το ένα της στήθος ήταν μεγαλύτερο από το άλλο. Το ένα ήταν 32A και το άλλο B. Μετά την επέμβαση το στήθος της από έχει μέγεθος 32E. Για αυτήν την επέμβαση πλήρωσε ο πρώην σύντροφός της.
Μιλώντας στη Mirror ανέφερε:"Μισούσα το σώμα μου και έτσι αποφάσισα να κάνω λιποαναρρόφηση στους μηρούς και τους γοφούς μου. Πάντα έκανα γυμναστική στη ζωή μου και ήξερα ότι αν δε έκανα χειρουργική επέμβαση δε θα έχανα το περιττό βάρος. Ήταν η έσχατη λύση".
Η νεαρή τελειώνοντας τη σχολή ήταν πολύ χαρούμενη καθώς είχε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με το σώμα της:"Ήμουν τόσο χαρούμενη με τους βαθμούς μου στο πανεπιστήμιο. Είχα επιτέλους τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση. Όχι μόνο τελείωσα το πανεπιστήμιο αλλά ήμουν έτοιμη να αλλάξω τη ζωή μου και δε μπορούσα να περιμένω.
Ένας εκπρόσωπος Κλινικής αισθητικής χειρουργικής όπου έκανε την επέμβαση ανέφερε:"Πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει να έχει το σώμα που θέλει".
Η Κατερίνα που ζει μόνιμα στο Loughborough με τους γονείς της πήρε το πτυχίο στης στην αγγλική λογοτεχνία το περασμένο έτους από το πανεπιστήμιο του Essex. Οι γονείς όλα αυτά τα χρόνια βοηθούσαν οικονομικά τη νεαρή με αποτέλεσμα τα χρήματα από το φοιτητικό δάνειο να μην τα χαλάσει και να τα επενδύσει στις χειρουργικές επεμβάσεις. Εργάστηκε για λίγο καιρό σε ένα δικηγορικό γραφείο το οποίο εγκατέλειψε για να γίνει μοντέλο.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα