Εκτός και με Βολιβια ο Σωκράτης

11:47 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του Μουντιάλ δίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00 ώρα Ελλάδας, OTE Sport1) η Εθνική Ελλάδας με αντίπαλο τη Βολιβία στο ουδέτερο έδαφος της Νέας Υόρκης. Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και μπαίνει στο τελικό στάδιο εν όψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βολιβία να αποτελεί μια... μικρογραφία του 1ου επίσημου αντιπάλου μας, την Κολομβία στις

14 Ιουνίου.

Όπως και στο προηγούμενο φιλικό με τη Νιγηρία, έτσι και σε αυτό που ακολουθεί ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, προκειμένου να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα για τη βασική 11άδα που θα παρατάξει στην ελληνική πρεμιέρ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Μοναδική απουσία για το παιχνίδι με του Βολιβιανούς θα είναι και πάλι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στη προπόνηση που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, το ευχάριστο για το Ομοσπονδιακό μας τεχνικό, , είναι ότι η κατάσταση της υγείας του διεθνούς στόπερ της Ντόρτμουντ βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα επίσημα ματς.

Στην τελευταία προπόνηση, ο Σάντος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον Καρνέζη στο τέρμα και αριστερό μπακ τον... μεταφραστή, Αλέξανδρο. Οι Κατσουράνης και Μόρας βρέθηκαν στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Τοροσίδης. Οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Μανιάτης αποτελούσαν την τριάδα στα χαφ, με τους Σαμαρά (αριστερά) και Κονέ (δεξιά) στις πτέρυγες και στην κορυφή τον Γκέκα.

Με την «μπλε» ομάδα αγωνίστηκαν οι: Καπίνο - Γλύκος, Μανωλάς, Βύντρα, Χολέμπας, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου και Σαλπιγγίδης. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι «κίτρινοι», με δυο γκολ του Γκέκα και ένα του Τοροσίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα