Έκανε το 2x2 η ΑΕΛ (VIDEO)

17:56 20/10/2014 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 0-3

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Με 3-0 σκορ επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα η Λάρισα για την 2η αγωνιστική της Football League και έκανε το 2x2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ισπανός Περίκο ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο φορ των «βυσσινί» έφτασε τα 3 γκολ σε δύο αγώνες δείχνοντας δείγματα της κλάσης του από την εκκίνηση κι όλας του Πρωταθλήματος. Μετά από ένα κακό πρώτο μισάωρο αγώνα, ο Περίκο στο 36' με δυνατό σουτ νίκησε τον Ταταρίδη δημιουργώντας σκορ στην αναμέτρηση. Η Λάρισα που είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έκανε δύο τα τέρματά της και πάλι με τον Περίκο, στο 77ο λεπτό. Μετά από αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Τσιλιγκίρης σέντραρε, ο Βερδού έπιασε τη κεφαλιά, αυτή σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων και ο Περίκο από κοντά έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα. Ο Περίκο, άλλαξε...ρόλο στο 83' και έδωσε την ασίστ στον Πινδώνη, ο οποίος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ομάδα του κάμπου είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, όπως το ακυρωθέν γκολ του Τσιλιγκίρη στο 77'. Δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Καρακατσάνης στο 62'.

Αγροτικός Αστ. (Π. Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας(80' Κρουστάλλης), Γεωργιάδης(47' Αθανασιάδης), Καθάριος(64' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ

ΑΕΛ (Κ. Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μούτσα(64' Καρανίκας), Πινδώνης, Βερδού(87' Μελίσσης), Περίκο, Τσιλιγκίρης(80' Φορνέρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα