Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο! (VIDEO)

19:00 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 3-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε της Εϊμπάρ με 3-0.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε ασφυκτικά στο πρώτο μέρος κι έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Μέσι. Από τη μεριά της η Θέλτα άγγιξε το γκολ στο 44ο λεπτό, με τον Μράβο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Σαούλ κι ενώ στο 30' ο Κάπα πέρασε και τον κίπερ της Μπάρτσα αλλά αστόχησε.

Η Μπαρτσελόνα

μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό, ο Ιρουρέτα απέκρουσε το σουτ του Μέσι και στην επαναφορά ο Τσάβι έκανε το 1-0. Η Μπάρτσα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και τελικά στο 70' ο Άλβες έσπασε για τον Νεϊμάρ, που από το πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 73ο λεπτό ο Μέσι με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Πικέ, Ματιέ, Άλβες, Άλμπα, Τσάβι, Μασεράνο, Σέρχι Ρομπέρτο (54' Ινιέστα), Μέσι, Πέδρο (71' Σάντρο), Νεϊμάρ (76' Μουνίρ)

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Εκίθα, Λίγιο, Μπόβεδα, Αλμπεντόσα, Αμπραχάμ, Γκαρθία, Λάρα (56' Πιοβατσάρι), Εράστι, Σαούλ (76' Νιέτο), Κάπα (75' Μπόατενγκ).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Αθλέτικ Μπιλμπάο που κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με τη Θέλτα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ρίκο έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 5', η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι και ο Αντούριθ από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 12ο λεπτό ο Αντούριθ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 23' ο Άλβαρες είπε όχι σε νέα προσπάθεια του φορ των Βάσκων. Η Θέλτα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 42ο λεπτό, αλλά ο Ορεγιάνα αστόχησε από καλή θέση.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Γαλικίας έφτασε στην ισοφάριση στο 73' με τέρμα του Νολίτο.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (79' Μπενάτ), Γκουρπέγι, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Ντε Μάρκος, Ιτουράσπε, Ρίκο (81' Τοκέρο), Σουσαέτα, Αντούριθ, Μουνιαΐν (64' Ιμπάι).

ΘΕΛΤΑ: Αλβάρεζ, Μάγιο, Καμπράλ, Σέρχι Γκόμεζ, Λόπεζ (71' Τσαρλς), Ραντόγια, Κρον - Ντέλι (60' Ερνάντες), Ορεγιάνα, Λαριβέι (80' Φερνάντεζ), Νολίτο.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-5
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Με μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση συνέχισε η Ρεάλ, που διέσυρε με 5-0τη Λεβάντε. Ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που φτάνει τα 15 τέρματα σε 8 αγωνιστικές! Αρχικά ισοφάρισε και εν συνεχεία έσπασε το ρεκόρ του Εστέμπαν Ετσεβαρία με 14 γκολ από το 1943 με την φανέλα της Οβιέδο.

Στο 13' ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Τσιτσαρίτο), με τον Μεξικανό στο 38' να διπλασιάζει τα τέρματα της βασίλισσας και να αρπάζει απ' τα μαλλιά την ευκαιρία που του ‘δωσε ο Αντσελότι για να ξεκινήσει βασικός.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο «CR7» σκόραρε ξανά -με εξαιρετικό σόλο- κι έφτασε τα 15 φετινά τέρματα στην Πριμέρα, όντας ο πρώτος στην ιστορία που φτάνει σε τέτοιο νούμερο μετά το πέρας των οκτώ αγωνιστικών!

Στη συνέχεια ήταν η σειρά των Χάμες Ροντρίγκεζ (66') και Ίσκο (82') να πετύχουν εξίσου πολύ όμορφα γκολ, να δουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ και να διαμορφώσουν ουσιαστικά το τελικό 5-0 που κράτησε βυθισμένη την ομάδα των Βύντρα, Καράμπέλα (που κανείς δεν έπαιξε), ενώ απ' την άλλη οι πρωταθλητές Ευρώπης παραμένουν σε τροχιά κορυφής.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Πέδρο Λόπεθ, Έκτορ Ρόδας, Χουανφράν, Ιβάν, Παπακουλί Ντιόπ, Βίκτορ Καμαράσα, Γκαβιλάν (46' Βίκτορ Πέρεθ), Ρουμπέν Γκαρθία (75' Σουμέτρα), Χοσέ Λουίς Μοράλες, Βίκτορ Κασαδεσούς (67' Νταβίντ Μπαράλ).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Νάτσο, Μαρσέλο (73' Αρμπελόα), Μόντριτς (79' Άλβαρο Μεντράν), Κρόος (68' Ιγιαραμέντι), Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χαβιέρ Ερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα