Έαλω η ΑΕΚ

10:27 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "δολοφονία εν ψυχρώ" κάνει λόγο η εφημερίδα και τονίζει: "...Από τους αμετόχους του 2004 που οδήγησαν την ΑΕΚ στη διάλυση και θα μείνουν στην ιστορία ως οι καταστροφείς της. Από το βρώμικο σύστημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που οδήγησε σε αποτελέσματα - όνειδος στις τελευταίες αγωνιστικές με μόνο θύμα την Ένωση. Από 100 ανεγκέφαλους που η κατάντια της τους επέτρεψε να κυριαρχήσουν και μέσα σε 30.000 κόσμο βρέθηκαν εκεί για να της δώσουν

τη χαριστική βολή, ενώ ακόμη και με την ήττα, είχε σημαντικές ελπίδες να τα καταφέρει έστω και στο νήμα. Κλήθηκαν να υπερασπιστούν την ΑΕΚ από το καταστροφικό έργο των αμετόχων και των διοικήσεων τους αμούστακα παιδάκια και δυστυχώς όπως ήταν φυσικό λύγισαν".

SPORTDAY

Μία λέξη που τα λέει όλα έχει η εφημερίδα: "Δολοφονία"... και φυσικά αναφέρεται στην ΑΕΚ

LIVE SPORT

"Έαλω η Πόλις", γράφει στο πρώτο της θέμα η LIVE SPORT και εννοείται ότι αναφέρεται στην ΑΕΚ: "14 Μαϊου 1453 αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη - 14 Απριλίου 2013 ο βυζαντινογέννητος δικέφαλος. Θρήνος και οργή: 560 χρόνια μετά η Βασιλεύουσα έπεσε ξανά. Αμέτοχοι, πρώην και νυν διοικούντες, πρώην προπονητές, παίκτες και κάφροι "δολοφόνησαν" εν ψυχρώ την ΑΕΚ και 89 χρόνια χρυσής ιστορίας. Άφαντοι Δημητρέλος και Μπρουσιανός, άφησαν μόνο του τον Δέλλα να παλεύει να τελειώσει το ματς".

GOAL

Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL: "Έαλω η ΑΕΚ! Τα εγκλήματα ετών που έχουν ονοματεπώνυμο και η αλητεία μερίδας των οπαδών της που διέκοψαν το ματς με τον Πανθρακικό στο αυτογκόλ του Μπουγαϊδη άνοιξαν εκ των έσω την κερκόπορτα για την άλωση της Ένωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα