Διπλό με ιδρώτα για τη Ρεάλ

23:43 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λουντογκόρετς Αρίνα

Η Ρεάλ ίδρωσε απέναντι στη Λουντογκόρετς αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1. Οι Βούλγαροι αιφνιδίασαν τη Ρεάλ όταν στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαρσελίνιο από κοντά έκανε με κεφαλιά το 1-0. Στο 10' η Ρεάλ

κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιτσαρίτο από τον Μίνεφ. Ο Κριστιάνο το εκτέλεσε με τον Στογιάνοφ να τον "ψαρεύει" και να αποκρούει. Στο 14' ο Πορτογάλος σκόραρε με τον επόπτη να σηκώνει λανθασμένα τη σημαία και το γκολ να ακυρώνεται. Ο Μότσι στο 21' έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά ο διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουμάνου στον Κριστιάνο (δεν υπήρχε παράβαση). Αυτή τη φορά ο σταρ της Ρεάλ ευστόχησε και ισοφάρισε. Στο 42' ο Τσιτσαρίτο είχε ένα πολύ καλό σουτ. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Κριστιάνο είχε καλή ευκαιρία. Στο 56' ο Τσιτσαρίτο προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 68' ο Ρονάλντο απείλησε με σουτ. Τελικά το 1-2 ήρθε στο 77' με σκόρερ τον Μπενζεμά που πλάσαρε εξ επαφής τον Στογιάνοφ.

ΛΟΥΝΤΟΓΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Αλεξάντροφ (83'Μισιντζάν), Μίνεφ, Μότσι, Καϊσαρά, Εσπίνιο (83'Ανιτσέτ), Αμπαλό, Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο (70'Βάντερσον), Μπέζιακ.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Μπέιλ, Μόντριτς (73'Κρόος), Ίσκο (76'Χάμες), Ιγιαραμένδι, Ρονάλντο, Τσιτσαρίτο (67'Μπενζεμά)

Keywords
Τυχαία Θέματα