«Δικαιώθηκαν οι Κασσάνδρες»

18:03 29/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τη δυσαρέσκειά του για τα όσα γίνονται στις σχέσεις σωματείων και αθλητών εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, δικαιώθηκαν οι... Κασσάνδρες!

Με αφορμή την πρόσφατη αποπομπή του αθλητή Ιωάννη Γεωργιάδη από τον Αίαντα Μαλεσίνας, δηλώνουμε την δυσαρέσκειά μας για το γεγονός, ότι κάποια σωματεία με την τακτική που ακολουθούν, αφήνουν με το... έτσι θέλω «ξεκρέμαστους» αθλητές, οι οποίοι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν την ευκαιρία ούτε να προπονηθούν αλλά ούτε και να αγωνιστούν σε κάποια άλλη ομάδα,

τη στιγμή μάλιστα που έχουν υπογράψει συμφωνητικά με τα σωματεία τους.

Αν και δεν ήταν στην πρόθεσή μας να κάνουμε τις «Κασσάνδρες» ή τους «προφήτες», ο ΠΑ.Σ.ΑΠ στο ΔΣ της ΕΟΠΕ της 2ης Δεμεμβρίου 2012 με έγγραφο που απέστειλε στις 30 Νοεμβρίου 2012, είχε κρούσει εγκαίρως τον «κώδωνα κινδύνου» για ανάλογες τακτικές παραγόντων, που λόγω... περικοπών οδηγούνται σε αντίστοιχες αποφάσεις. Είχαμε προτείνει μάλιστα, σε περίπτωση που διακοπεί πρόωρα η συνεργασία αθλητών με το σωματείο τους, να δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές με τη συγκατάθεση των ομάδων του να αγωνιστούν στη συνέχεια σε συλλόγους της Volleyleague.

Δυστυχώς όμως τότε το αίτημα μας απορρίφθηκε....

Το ζήτημα πάντως παραμένει ψηλά στη λίστα των θεμάτων προς επίλυση του ΠΑ.Σ.ΑΠ και ενημερώνουμε πως θα πράξουμε τις δέουσες ενέργειες προκειμένου στο νέο αθλητικό νόμο να συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων μας προτάσεων και η καθιέρωση της διπλής μεταγραφικής περιόδου για ερασιτέχνες αθλητές.

Έστω λοιπόν και την ύστατη τούτη ώρα καλούμε την ΕΟΠΕ να επανεξετάσει τη σοβαρότητα του ζητήματος και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που θα διευκολύνουν τους ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι μένουν» ξεκρέμαστοι» για οποιονδήποτε λόγο και επιθυμούν να μεταγραφούν στη Volleyleague κατά τη χειμερινή περίοδο, να έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα