Χαλαρή τριάδα στο κουπόνι της Δευτέρας

13:18 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

Έχοντας προηγηθεί ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα έρχεται με λίγες επιλογές να κλείσει το στοιχηματικό τριήμερο. Το κουπόνι δεν έχει πολλά παιχνίδια, ωστόσο το Betarades.gr ξεχώρισε ορισμένα σημεία, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρίες. Στο σημερινό πρόγραμμα αναμφίβολα ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα, απ' το οποίο όμως δεν προκύπτει προγνωστικό και προσφέρεται για... τηλεθέαση.

> Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, στο Betarades.gr πέρα από τα previews των αγώνων και τα προγνωστικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα καθώς και τα νόμιμα online casino που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αντέχει η Έλτσε

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά μας με το χάντικαπ +1 της Έλτσε κόντρα στη Θέλτα σε απόδοση 2.10 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Έλτσε. Αν η Έλτσε ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Η Θέλτα φιλοξενεί την Έλτσε θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, στις οποίες μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Εδουάρδο Μπερίτσο έχει αφυπνιστεί πλήρως μετά το κάκιστο σερί 0-2-8, που "έτρεξε" από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι τα τέλη Γενάρη. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, τα "βρίσκουν σκούρα" στα εντός έδρας ματς με την Έλτσε την τελευταία δεκαετία (για Πριμέρα και Σεγούντα), μετρώντας μόνο μία νίκη σε σύνολο επτά αγώνων (1-4-2). Η Έλτσε, από την πλευρά της, θα ψάξει σήμερα την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη σκυτάλη από τα "κολλητά" τρίποντα επί των Βαγιεκάνο (2-0) και Εϊμπάρ (0-1). Το σύνολο του Φραν Εσκριμπά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 17η θέση του πίνακα, μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου, η κατάκτηση των τριών βαθμών συνιστά... επιτακτική ανάγκη.

Μπορεί τη νίκη η Ανζέ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Οσέρ - Ανζέ, όπου επιλέγουμε το «διπλό» DNB σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απομακρύνεται ο στόχος της ανόδου για την ομάδα του Βανουσί, αφού δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας απ' την Κορσική, μένοντας στο 1-1 με την Αζαξιό. Για 30 λεπτά μάλιστα αγωνίστηκε και με αριθμητικό μειονέκτημα η Οσέρ, αλλά αυτό αρκούσε μόνο για να φέρει την ισοφάρισή της, με τον παικταρά Γκρανίκ να βγάζει για μία ακόμα φορά... κάστανα από τη φωτιά. Να σημειώσουμε ότι στην έδρα της κέρδισε μόνο το ένα από τα τέσσερα τελευταία της ματς. Αργά, αλλά με σταθερά βήματα η Ανζέ κατάφερε να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου, ψαλιδίζοντας μόλις στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από την πρώτη τριάδα. Η τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ήταν άλλωστε αυτή για την ομάδα του Μουλέν, ενώ έχει χάσει και μόνο σε μία από τις έξι τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

«Άσος» για Ολυμπιακό Βόλου

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία, όπου επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.10. Στο κορυφαίο μομέντουμ της σεζόν του βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που παίρνει τη μια νίκη πίσω απ' την άλλη. Την Τετάρτη πήρε το τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» με 4-0 επί του Πιερικού, ένα αποτέλεσμα που δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Στην 4η θέση της βαθμολογίας πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα θέλει να κερδίσει τη Λαμία και να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ζακύνθου, «πατώντας» στην τριάδα και μειώνοντας την απόσταση στο -2 απ' τη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Ταραχώδη εβδομάδα πέρασε η Λαμία. Αρχικά, προέκυψε το ζήτημα με τον Χουσεΐν Μουμίν και την αντικανονική χρησιμοποίηση του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η ομάδα της Φθιώτιδας θα χάσει το ματς στα χαρτιά! Ακολούθησαν διοικητικά θέματα, με τον πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, αλλά τελικά να παραμένει. Προχώρησε σε μια σειρά από καταγγελίες προς τη διαιτησία και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας λόγος τιμωρίας του Μουμίν. Σημειώστε ότι η Λαμία είναι χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της, ηττήθηκε δύο φορές.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365
Χαλαρή, Δευτέρας,chalari, defteras