Μπούρμπος: «Μας ξεφτιλίζουν»

15:22 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τη δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία του διανύει ο ΟΦΗ, με τον Χρήστο Μπούρμπο να δείχνει πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στον κρητικό σύλλογο. Ο 29χρονος δεξιός μπακ μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα gentikoule.gr και τόνισε πως ξεφτιλίζονται οι ποδοσφαιριστές σαν άνθρωποι. «Ο Ιούνιος κοντεύει να ολοκληρωθεί και κανένας μας δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει τη νέα χρονιά.

Μας ξεφτιλίζουν σαν ανθρώπους και δεν ενδιαφέρεται κανένας από τον ΟΦΗ.

Εγώ είμαι εκτός Κρήτης, με παίρνουν τηλέφωνο και με απειλούν ότι θα μου πετάξουν στον δρόμο τα πράγματά μου επειδή στην ομάδα δεν υπάρχει κανένας», ήταν τα πρώτα λόγια του για να ξεκαθαρίσει πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ομιλίτες αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.

«Είμαι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε αδειοδότηση, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ. Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και είμαι αποφασισμένος να μείνω για να παλέψω. Όμως δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορώ να μείνω στον ΟΦΗ με αυτήν την κατάσταση. Η ομάδα διαλύεται και δεν ασχολείται κανένας. Η ομάδα έχει ανάγκη από συσπείρωση, όμως, ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα