Αποβλήθηκε ο Αρίων

17:26 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Από τον αθλητικό δικαστή επιβλήθηκε στη Νέμεσις μηδενισμός και κατακυρώνει τον αγώνα με 0-10 υπέρ των Ποντίων Κιλκίς και στον Αρίων Πτολεμαϊδας μηδενισμό και κατακυρώνει τον αγώνα με 10-0 υπέρ του Αρχελάου Κατερίνης.

Για τον Αρίωνα Πτολεμαίδας είναι ο δεύτερος μηδενισμός και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά:

«Με απόφαση του αθλητικού δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

Στους αθλητές Μάριο Δαλέκο, Τάσο Βρεττό (Έσπερος Καλλιθέας), Νίκο Πασάτα (Αλέξανδρος Αξιούπολης), Σπύρο Κωνσταντόπουλο, Ανδρέα Κάρπη (Αετός Ρίου),

Νίκο Ισλανίδη (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης), Δήμο Σαμαρά (Πανελλήνιος) και Μανώλη Μποσνακίδη (Φοίβος Συκεών) αποκλεισμό μίας αγωνιστικής έκαστος από το πρωτάθλημα.

Στους αθλητές Δημήτρη Αθανασιάδη, Δημήτρη Προκοπίου (Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων) αποκλεισμό 2 αγωνιστικές έκαστος από το πρωτάθλημα.

Στον αθλητή Λάμπρο Χοτζούδη (Πόντιοι Κιλκίς) αποκλεισμό 3 αγωνιστικές από το πρωτάθλημα.

Στον συνοδό Σπύρο Κολαϊτη (Ολυμπιακός Κερατσινίου) και τον φροντιστή Γιάννη Καραμπίνα (ΑΟ Ιωαννίνων) αποκλεισμό 20 ημερών έκαστος από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

Στη Νέμεσις μηδενισμό και κατακυρώνει τον αγώνα με 0-10 υπέρ των Ποντίων Κιλκίς και στον Αρίων Πτολεμαϊδας μηδενισμό και κατακυρώνει τον αγώνα με 10-0 υπέρ του Αρχελάου Κατερίνης.

Για τον Αρίωνα Πτολεμαίδας είναι ο δεύτερος μηδενισμός και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα