Αποκάλυψη: Γιατί δεν χαμογελά ποτέ η Βικτόρια Μπέκαμ

11:22 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Επιτέλους το μυστήριο λύθηκε! Μάθαμε γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ είναι πάντα τόσο ανέκφραστη στις φωτογραφίες και δεν χαμογελά ποτέ!

Η αποκάλυψη έγινε διά... πένας της Σέριλ Κόουλ, η οποία γράφει την αυτοβιογραφία της. Όπως αναφέρει η Κόουλ στο βιβλίο της «My story» δεν χαμογελά στις φωτογραφίες, όχι γιατί είναι ξινή, αλλά γιατί πολύ απλά δεν της αρέσει το χαμόγελό της!

«Κάθε φορά που γελούσε όποτε ήμασταν μαζί, κρατούσε την τσάντα μπροστά από το στόμα της», αναφέρει

η τραγουδίστρια.

Επίσης, η Βικτόρια είχε εκμυστηρευτεί στην Σέριλ ότι δεν της αρέσει όλη αυτή η προβολή της σχέσης της από τα ΜΜΕ, αλλά δέχεται όλη αυτή την «ψύχωση» των μίντια με την ίδια και τον σύζυγό της, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, επειδή είναι αναγκασμένη να το κάνει. «Έχω σκληρύνει εξαιτίας αυτού. Ξέρω πως αυτό που αντιλαμβάνεται ο κόσμος για μένα δεν είναι αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, και αυτό μετράει», είπε η Βικτόρια στη Σέριλ.

Μάλιστα, στο βιβλίο αναφέρεται και ένα σχόλιο της Βικτόρια για τα κιλά της: «Όταν λένε πως είμαι υπερβολικά αδύνατη, απλώς σκέφτομαι: "Μου αρέσει που είμαι αδύνατη. Είμαι μέσα στο χώρο της μόδας και μου αρέσει που μπορώ να φοράω οτιδήποτε θέλω". Είναι η δουλειά μου, και αν αυτό δεν αρέσει στους άλλους, είναι δικό τους πρόβλημα».

Οι δύο γυναίκες έκαναν στενή παρέα το 2006, όταν οι σύζυγοί τους έπαιζαν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα