Λύτρωση στο τέλος για τη Βέρντερ

18:32 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 11η αγωνιστική

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΕΡΜΗΣ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Βέσερ Στάντιον

Παρουσιάζοντας τα γνωστά αμυντικά προβλήματα η Βέρντερ δυσκολεύτηκε απέναντι στο Ανόβερο αλλά τελικά με ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη πήρε το ματς με 3-2. Ο Χούζτι άνοιξε το σκορ στο 20' για τους φιλοξενούμενους με τη Βέρντερ να απαντά πέντε λεπτά μετά με τον Χαντ. Ο Μακιάντι στο

38' έβαλε την ομάδα της Βρέμης μπροστά στο σκορ με τον Σακάι όμως να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα (41'). Τελικά τη λύση για τη Βέρντερ έδωσε ο Σαντιάγκο Γκαρσία στο 86ο λεπτό όταν με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ζίλερ και έκανε το 3-2.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μιέλιτζ, Γκέμπρε Σελάσι, Λουκίμια, Καλντιρόλα, Γκαρσία (89'Σμιτς), Μακιάντι. Κρόος, Φριτς (63'Σέλκε), Γιουνούζοβιτς, Ελία (81'Γιλντιρίμ), Χαντ.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Σανέ, Σουλτς, Ποκονιόλι, Αντρέασεν, Χόφμαν (75'Σμίντεμπαχ), Στιντλ, Πριμπ, Χούζτι, Σόμπιετς (32'Καντάρ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: SGL Arena

Η Άουγκσμπουργκ συνέχισε την ανοδική της πορεία επικρατώντας με 2-1 της Μάιντζ και δείχνει ικανή να παραμείνει στη Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντρέ Χαν στο 27'. Στο 49ο λεπτό ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0. Η Μάιντζ αντέδρασε και μείωσε στο 59' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσούπο-Μότινγκ. Στο 88' ο γκολκίπερ της Μάιντζ, Βέτκλο αποβλήθηκε και έτσι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με τον μέσο τους Πόλτερ κάτω από τα δοκάρια.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλαβάν, Όστρζολεκ, Μπάιερ, Χαν, Βοξ, Χαλίλ Άλτιντοπ (71'Χονγκ), Βέρνερ (90'Ντε Γιόνγκ), Μέλντερς (63'Μιλίκ).

ΜΑΪΝΤΖ: Χ.Μίλερ (46'Βέτκλο), Πόσπετς, Μπελ, Σβένσον (46'Ν.Μίλερ), Νοβέσκι, Ντίαζ, Γκέις, Σότο (57'Τσούπο-Μοτίνγκ), Πόλτερ, Παρκ, Οκαζάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα