Αναστασιάδης-Καμπούρης τον ελληνικό «εμφύλιο»

17:29 22/8/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Γιώργος Αναστασιάδης / Γιώργος Καμπούρης διπλασίασαν τις νίκες τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, κερδίζοντας τους Γιώργο Μιχελάκη / Γιώργο Σπανουδάκη με 2-0 σετ (21-16, 21-17) στον ελληνικό «εμφύλιο» του κυρίως ταμπλό των Εφήβων, στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία

Θεσσαλονίκης.

Το δίδυμο από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, που νωρίτερα είχε υποτάξει και τους Μολδαβούς Μπράικοφ / Κουζουιόκ, επικράτησε ευκολότερα από το αναμενόμενο απέναντι στην ομάδα από την Κρήτη, σπάζοντας την αρνητική παράδοση που υπήρχε από τις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πλέον, οι Αναστασιάδης / Καμπούρης απέχουν μία νίκη από την είσοδο στα ημιτελικά, την οποία θα επιδιώξουν αύριο (Σάββατο 23/08) το απόγευμα κόντρα στους Σέρβους Κλάσνιτς / Λόζιτς.

Από την πλευρά τους, οι Μιχελάκης / Σπανουδάκης θα αντιμετωπίσουν αύριο (Σάββατο 23/08) στις 16:00 τους Αλβανούς Αράπι / Μαρτίρο, που σήμερα ηττήθηκαν από τους συμπατριώτες τους Κότσι / Κέπα.

Δηλώσεις των νικητών:

Γιώργος Αναστασιάδης: «Μ' αυτή τη νίκη, κάναμε το μπαμ. Είχαμε παίξει άλλες τρεις φορές με τα παιδιά από την Κρήτη, αλλά δεν είχαμε κερδίσει ποτέ άλλοτε. Είμαστε χαρούμενοι που η πρώτη νίκη ήρθε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, σε μια διεθνή διοργάνωση. Δεν εκνευριστήκαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, είχαμε διαρκώς το προβάδισμα στο σκορ και οδηγήσαμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι μας».

Γιώργος Καμπούρης: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στη διοργάνωση και πλέον κοιτάμε μακριά. Στόχος μας είναι να νικήσουμε το Σάββατο τους Σέρβους Κλάσνιτς / Λόζιτς, ώστε να προκριθούμε απευθείας στα ημιτελικά. Αν καταφέρουμε να χαλάσουμε την υποδοχή τους, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δηλώσεις των ηττημένων:

Γιώργος Μιχελάκης: «Έχουμε ξαναπαίξει με τα παιδιά και είχαμε καλά αποτελέσματα απέναντί τους, αλλά σήμερα το παιχνίδι δεν μας πήγε καλά. Δίκαια μας νίκησαν».

Γιώργος Σπανουδάκης: «Δεν ήταν ο καλύτερός μας αγώνας. Κάναμε πολλά λάθη και ήταν επόμενο να χάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα