Αναστασιάδης: Έχουμε πρόβλημα στο τέρμα

23:35 5/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η ομάδα έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα αναφερόμενος στον... αναποφάσιστο Ιτάνζ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το νικηφόρο (1-0) φιλικό με τους Ακρίτες:
Για το αν ήθελε να δει κάτι διαφορετικό

στο φιλικό: «Ήταν ένα φιλικό σαν όλα τα άλλα. Το μόνο ξεχωριστό σήμερα ήταν η Τούμπα. Μετά από δέκα χρόνια ήμουν εδώ και εύχομαι όπως άρχισε να τελειώσει και με νίκη. Αυτή είναι η ευχή και παρακαλάω καθημερινά να γίνει πραγματικότητα. Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Απλά ήταν πολύ άσχημες οι καιρικές συνθήκες. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Να δούμε και το βάρος της Τούμπας σε κάποια παιδιά πόσο μπορεί να επηρεάσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με έναν τρόπο, ο οποίος ήταν διαφορετικός από αυτόν που αγωνιζόταν ο αντίπαλος και μπορούσαμε να το αλλάξουμε αλλά δεν το κάναμε για να τους βάλουμε λίγο δύσκολα και να καταλάβουν ότι και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πρέπει να πάρουν τις εμπειρίες που χρειάζεται. Προσπάθησαν τα παιδιά πάρα πολύ. Και στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε, ήταν καλύτερα κάποια παιδιά, πιο φρέσκα, πιο έμπειροι, ήταν λίγο καλύτερα».
Για το αν έχει η Τούμπα με τις παρεμβάσεις του Σαββίδη: «Δεν έχει καμία σχέση. Αποδυτήρια και όλα είναι καλύτερα, δεν το συζητώ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μία άλλη κλάση και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχω λίγο παράπονο από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Εσείς που ήσασταν στη Νάπολι το καταλαβαίνετε αυτό που λέω. Μπήκαμε μία φορά μόνο μέσα εδώ και εύχομαι να είναι καλύτερο το γήπεδο».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί πλήρης μέχρι στιγμής: «Εγώ κάνω προετοιμασία, δεν κάνω φιλικά για να κερδίζω τους αντιπάλους. Για μένα είναι αρχή αυτό. Αν η ομάδα ήταν αυτή τη στιγμή καλά θα έπρεπε να προβληματιστούμε όλοι. Οι απουσίες παικτών είναι φυσιολογικές. Δεν έχουμε προβλήματα, δεν έχουμε τραυματισμούς είμαστε καλά. Δεν έχουμε προβλήματα».
Για το αν αποκτηθεί παίκτης και αν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στις 21 Αυγούστου:«Βέβαια προλαβαίνει. Ανάλογα που θα έρθει και πως θα έρθει. Αν είναι επαγγελματίας θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα θέλει λίγες ημέρες να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Εμείς έχουμε ένα πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα όχι λόγω αξίας παικτών. Ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε».
Για το αν έχει αγωνία για την κλήρωση της Παρασκευής για το Europa League: «Δεν έχω καμία αγωνία, δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ και από το βράδυ ως το πρωί και η Παναγιά θα μας τα δώσει, είναι απλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα