Ανάσα για Πανιώνιο (VIDEO)

19:09 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Λιαχούδης

Μετά από τέσσερις σερί ήττες ο Πανιώνιος πήρε ανάσα επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Παναγόπουλου κατάφερε να απομακρυνθεί

από την επικίνδυνη ζώνη.

Η πρώτη φάση σημειώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Κούρντι βρήκε άσχημα την μπάλα η οποία πήρε πορεία προς το τέρμα με τον Παπαδόπουλο να διώχνει. Από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε ρυθμό με τον Πανιώνιο να κερδίζει πέναλτι στο 21'. Ο Κολοβός το εκτέλεσε απευθείας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια Ο ΠΑΣ κυριάρχησε. Απείλησε στο 31' με τον Ίλιτς και πέντε λεπτά μετά με τον Λίλα. Στο 40' ο Γιάκος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο Παπαδόπουλος τον έκλεισε σωστά και αποσόβησε το γκολ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 49' αλλά ο Λίλα από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία. Στο 53' ο Κολοβός είχε ένα καλό σουτ και στο 76' ήρθε το 2-0 για τους "κυανέρυθρους" όταν ο Ντούνης με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ στο 86' έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζημόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ.Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μητρόπουλος, Καμπάνταης (68'Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Γιάννου, Παντίδος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Σωτηρίου, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Λεάντρο (68'Κίτσου), Κοροβέσης, Γιάκος, Στρούνα, Ακόστα (59'Βίλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα