Ανακοίνωση μελών Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

21:06 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ», τον οποίο σχηματίσαμε μαζί με άλλους αεκτζήδες και συμμετείχαμε στις τελευταίες εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, για την οποία ερωτηθήκαμε αιφνιδιαστικά από τον συντάκτη της κ. Νίκο Γεωργαντζόγλου μετά την δημοσιοποίησή της και με την οποία διαφωνούμε για τους παρακάτω λόγους:

Πρώτον, η λογική που βάζει σε αντιπαράθεση μεταξύ τους τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ

(«αυτο που προεχει στον Συλλογο ειναι η επιβιωση του ποδοσφαιρικου τμηματοs και οχι το βολλευ η το χαντμπολ»), είναι λανθασμένη και ασυγχώρητη. Η ΑΕΚ είναι ενιαία και δεν αποτελείται από προσωπικά μαγαζάκια.

Δεύτερον, η ορθότητα του αιτήματος για διοίκηση Πρωτοδικείου στη ΠΑΕ («για να κανει αιτηση στο Πρωτοδικειο για ορισμο νεαs Διοικησηs τηs ΠΑΕ και να τρεξει την ομαδα μεχρι το καλοκαιρι»), μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από μια ουσιαστική και ώριμη συζήτηση. Σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να εξαντληθεί και η εμπειρία από την αντίστοιχη διοίκηση Πρωτοδικείου στο μπάσκετ. Δηλαδή τι έκανε και τι δεν έκανε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Διότι και εκεί, τελικά η ομάδα κατέληξε να βολοδέρνει στα τάρταρα (σημ. όλοι ευχόμαστε φέτος την άνοδο), μετά από ατυχείς προσωπικές επιλογές, δηλαδή αφού άλλαζαν οι προπονητές και οι παίκτες σαν τα πουκάμισα, χωρίς αγωνιστικό σχεδιασμό και κυρίως χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα εάν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΚΑΕ, ώστε να απαλλαγεί η ομάδα μπάσκετ από τα βαρίδια.

Πως θα αποφύγουμε ώστε να μη γίνει μια από τα ίδια και στη ΠΑΕ; Θέλουμε απλώς να αλλάξουν οι μάνατζερ που τη διαχειρίζονται και της πίνουν το αίμα;

Όλα αυτά απαιτούν συνεννόηση από όλους μέσα στο ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ειδικά τώρα που πολύ σωστά ζητήθηκαν από την ΠΑΕ τα οικονομικά της στοιχεία, χρειάζεται ειλικρινής συζήτηση με τα μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τους μικρομετόχους, με κάθε εμπλεκόμενο και όχι τελεσίγραφα.

Τρίτον, η κατάσταση είναι κρίσιμη, η αγωνία όλων για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι δεδομένη και απαιτείται παραμερισμός προσωπικών φιλοδοξιών. Χρειάζεται συλλογικότητα, και η μέγιστη δυνατή ενότητα όλων ώστε να βρεθεί βιώσιμη λύση.

Στη κατεύθυνση αυτή, πρέπει να συγκληθεί ένα έκτακτο ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ώστε πριν τη ΓΣ της ΠΑΕ της 17ης Ιανουαρίου να διαμορφωθεί ενιαία στάση όλων.

Χαρίδημος Μανουσάκης

Γάσιας Γεώργιος

Κοτσώνης Κωνσταντίνος

Παπαδόπουλος Στέφανος

Σίμος Γιάννης

Τζούλιος Συναδινός, μέλος ΔΣ ΑΕΚ

Χρήστος Πιλάλης, μέλος ΔΣ ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα