Preview 5ης αγωνιστικής

23:51 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:00/NS2

Πλατανιάς και Αστέρας ανοίγουν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό θέλουν να πάρουν τη νίκη για να ανεβουν στην βαθμολογία. Στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για την αναμέτρηση του Σαββάτου βρίσκονται οι Αγκιλέρα και Τζίλβαν.
Ενώ, μετά τη νίκη επί της Καλλονής θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, όπως και οι Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε, Γκοϊάν και Κοσίτσκι που πήραν ανάσες στο ματς Κυπέλλου.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς:Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Δημήτρη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Αστερας:Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Πάρα και Μπακασέτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 18:15/NS2

Ο Πανιωνιος υποδέχεται την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Νεοσμυρνιώτες προέρχονται από ήττα και θέλουν να αναστρέψουν το κλίμα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Στην αποστολή βρίσκεται ο Ιμπαγάσα, ο οποίος πήρε ανάσες κι επιστρέφει.
Από την άλλη η Ξάνθη θέλει να περάσει με νίκη από την Αθήνα, μετά και το τρίποντο επί του Λεβαδειακού.
Στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου συμμετέχει και ο Ομπόντο, ενώ εκτός πλάνων έμεινε ο Παπαστεριανός.

Οι αποστολές των δυο ομαδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοσμάς Γκέζος, Παντίδος, Χατζηησαΐας, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Μητρόπουλος, Γκίνης, Φουρλάνος, Ιμπαγάσα, Μπούζας, Κολοβός, Μασούρας, Μπουμάλ, Σμυρλής, Γιάννου.

Ξάνθη: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ολιβέιρα, Κυριακίδης, Ζαρόπουλος και Ράνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30/NS1

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος με νέο προπονητή στον πάγκο (σ.σ. Σα Πίντο) θέλει να κάνει μια νέα αρχή.Οι γηπεδούχοι υποδέχονται στο Περιστέρι τον Ολυμπιακό και θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Από την αποστολή απουσιάζει ο Μπρίτο, ο οποίος συνέχισε την θεραπεία του, ο διεθνής με την Εθνική Παίδων, Λημνιός, ο Παπασπύρου που θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 του συλλόγου, αλλά και οι Μπάρκας, Κιβρακίδης, Εγκουέμ, Θεολόγου και Αγκουαζί.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 3- 0 επί της Βέροιας θέλει να συνεχίσει με τρίποντο. Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς θα χάσει τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μάλμε λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Φάμπιο, Γεωργίου, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Τάτος, Παπάζογλου, Κοντοές, Ούμπιντες.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά και Βέργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα