Preview 26ης αγωνιστικής

00:17 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15:00/aek365/ΝOVA)

Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός κοντράρονται στο Καυταντζόγλειο για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στη διοργάνωση, αφού τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχουν πέντε ήττες. Ενώ ο Λεβαδειακός επιθυμεί να πάρει το «τρίποντο» που θα του δώσει την ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Ρόκα, Βέρτζος,

Μπριλλάκης, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάνης, Στεριανός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Γελαδάρης, Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Κάπελ, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς, Αγτζίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Τόμας, Μάνο Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιανά, Μαχαίρας, Zahui, Φαβάλι, Ναπολεόνι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος και Πόποβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17:15/aek365/ΝOVA)

Ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι παραμείνουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στη διοργάνωση για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή.

Ενώ ο Εργοτέλης επιθυμεί να επιστρέψει στις κακές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα για να βρεθεί μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Βίλα, Ζαμπρέλα, Γιάκος, Γεωργίου, Τζάνης, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Καβουσάκης, Δάρλας, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ( 19:30,NOVA,aek365)
Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο ΠΑΟΚ να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ(Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ.
ΠΑΟΚ(Μπόλονι): Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(19:30,NOVA,aek365)
Ο Ολυμπιακός που είναι ουσιαστικά έχει πάρει το πρωτάθλημα υποδέχεται την Τρίπολη και θέλει τη νίκη μπροστά στο κοινό του περισσότερο για το γόητρο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση άφησε εκτός τους Ιμπαγάσα, Φέισα και Φετφατζίδη. Από την πλευρά

Keywords
Τυχαία Θέματα