Preview 16ης αγωνιστικής

00:13 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 15:00/NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται τη Βέροια στην Κομοτηνή για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν την αυλαία θετικά για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ρόκα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σερφά και Ιγκόρ, λόγω τραυματισμών.
Από την άλλη η Βέροια

που στην εμβόλιμη αγωνιστική νίκησε τη Νίκη Βόλου θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.
Απο την αποστολή απουσιάζουν οι Μπαλάφας, Αμαραντίδης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών, αλλά και ο Βέρτζος, που έχει κάκωση στον α

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Ζδράβος - Ρίζος, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαίκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί και Οκάτσι.

Βέροια: Γεωργιάδης, Κατίδης, Βούκιτς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης, Σέντρικ, Μπατιόν, Βάσκεθ, Άρτσε Λαταπί, Ντουμίτρου, Μπεν, Εσπάρθα, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Ο.Φ.Η. 17:15/NS2

Στην Κρήτη Πλατανιάς και ΟΦΗ κοντράρουν τα ξίφη τους για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.
Ο Τζίλβαν Γκόμεζ ξεπεράσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τέθηκε στην διάθεση του Χριστόπουλου.
Ενώ, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 15η θέση και στόχος είναι παρά τα προβλήματα να πάρει το διπλό. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ραζάκ, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Τζορτζ, ο τιμωρημένος Τριποτσέρης και ο Γιαγκιόζης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

ΟΦΗ:Αγριμάκης, Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μεϊτέ, Αντελέγιε, Δαμιανάκης, Φαζός, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Ροβίθης, Μαραθιανός, Μανιδάκης, Πετρόπουλος και Μπολάκης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30/NS1

Καλλονή και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στη Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι αν και γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσαμπούρη, Καμαρά και Βαλιό, όπως και στους τιμωρημένους Γιορέντε και Χουάνμα.
Ενώ, ο Ολυμπιακός μετά τη νικη του επί του Πανιωνίου και τη γκέλα του ΠΑΟΚ που τον έφερε στον πόντο από την κορυφή θέλει να συνεχίσει με τρίποντο. Ο Αμπιντάλ, ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι με τη Καλλονή, θα είναι και το τελευταίο επίσημο στην καριέρα του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Καλλονή:Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Γιορέντε, Καλτσάς, Ναβάρο, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Μανούσος, Πιπίνης, Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρης, Αγρίτης, Βλαστέλλης, Αμπντούλ, Κύπρου και Δαύκος.

Ολυμπιακός: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα