18 άνθρωποι πυροβολήθηκαν μέσα σε 4 ώρες

10:04 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τουλάχιστον δεκαοκτώ άνθρωποι δέχθηκαν σφαίρες- εκ των οποίων ο ένας έχασε τη ζωή του- σε διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ωρών σε επιθέσεις στο Σικάγο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Στον απολογισμό της Chicago Tribune αναφέρεται πως στην ένοπλη επίθεση σε πάρκο του Σικάγο, δώδεκα άνθρωποι δέχθηκαν σφαίρες, ανάμεσά τους κι ένα 3χρονο αγόρι. Τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Νωρίτερα, σφαίρα δέχθηκε ένας 36χρονος άνδρας κοντά στη 77th Street και τη Sangamon Avenue.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Είχαν προηγηθεί πυροβολισμοί στην περιοχή Englewood με ελαφρά τραυματία έναν έφηβο και στο West Elsdon με τους δύο τραυματίες, έναν στο στομάχι και έναν στο μηρό, να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση
Ένας 28χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο στομάχι επίσης στην περιοχή Englewood ενώ ένας 21χρονος πυροβολήθηκε και στα δύο πόδια στην περιοχή Austin.
Το Σικάγο μαστίζεται από τη βία τα τελευταία χρόνια, τονίζει το πρακτορείο Reuters, με περισσότερους από 500 φόνους το 2012, σύμφωνα με έκθεση του FBI. Είναι ενδεικτικό πως η Νέα Υόρκη, με τριπλάσιο πληθυσμό από αυτόν του Σικάγο, είχε 419 φόνους την ίδια χρονιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα