Τρεις «πονοκέφαλοι» για Ουζουνίδη

18:26 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τα τρία προβλήματα τραυματισμών (Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ντάνι) που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετρίασαν το καλό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της Ξάνθης.

Οι Ακρίτες επέστρεψαν από την Κρήτη με τη δεύτερη διαδοχική νίκη στις αποσκευές τους, αποδεικνύοντας πως το «στραβοπάτημα» με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια αποτέλεσε απλά μια κακή παρένθεση και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (8/1). Το χαμόγελο ωστόσο

του Μαρίνου Ουζουνίδη από τις συνεχόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και τη βαθμολογική συγκομιδή της Ξάνθης «κόπηκε» από τα τρία προβλήματα τραυματισμών για τα οποία «πονοκεφαλιάζει» ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, με ενοχλήσεις επέστρεψε από την Κρήτη ο Θόδωρος Βασιλακάκης, την ίδια ώρα που προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Φλίσκας. Ρικάρντο Ντάνι.

Όσον αφορά τέλος στη σημερινή (5/1) προπόνηση του ακριτικού συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα το οποίο αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα