Στο Λονδίνο ο Διαθεσόπουλος για την κλήρωση

19:18 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος θα βρεθεί στο Λονδίνο για την κλήρωση των Ολυμπιακών τουρνουά ανδρών – γυναικών.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος θα βρίσκεται στο Λονδίνο το Σάββατο, οπότε έχει προγραμματιστεί η κλήρωση των Ολυμπιακών τουρνουά πόλο ανδρών και γυναικών αλλά και το test event που διεξάγεται στη βρετανική πρωτεύουσα,

εν όψει του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του ερχόμενου καλοκαιριού (27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου).

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19.15 ώρα Ελλάδας, στο Aquatics Center, παρουσία του Προέδρου της Fina Χούλιο Μαλιόνε, του Γενικού Γραμματέα Πάιπετ Πανιανγκβάτ, του Εκτελεστικού Διευθυντή Κορνέλ Μαρκουλέσκου, του Προέδρου της ΚΟΕ με την ιδιότητα του ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και Συνδέσμου με την Τεχνική Επιτροπή Υδατοσφαίρισης και του Προέδρου της τελευταίας Τζιάνι Λόντζι. Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος θα βρίσκεται από σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο Ολυμπιακό τουρνουά των ανδρών (δύο Όμιλοι των 6 ομάδων) μετέχει και η Εθνική μας ομάδα η οποία και προκρίθηκε από το πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον.

Οι υπόλοιπες 11 Εθνικές ομάδες: Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρουμανία, Καζακστάν, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Βρετανία.
Στο Ολυμπιακό τουρνουά των γυναικών (δύο Όμιλοι των 4 ομάδων) μετέχουν οι εξής 8 Εθνικές ομάδες: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Κίνα, Ουγγαρία, Βρετανία.

Σε ότι αφορά το test event, θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Μαΐου στο Water Polo Arena των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με τη συμμετοχή των γυναικείων εθνικών ομάδων της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Ουγγαρίας και της Βρετανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα