Σε εκλογές ο ΓΣ Ηρακλής

Δεν διαφαίνεται λύση στο οικονομικό και διοικητικό πρόβλημα του ΓΣ Ηρακλής, καθώς στη Γενική Συνέλευση παραιτήθηκαν των θέσεων τους οκτώ μέλη της διοίκησης.

Επικαλούμενοι αδυναμία να συντηρήσουν μόνοι τους τον σύλλογο που έχει πολλά τμήματα, αποχώρησαν και κατόπιν τούτου προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 28/5 ενώ γίνονται και εκκλήσεις για την συγκρότηση υποψήφιου διοικητικού σχήματος.

«Ο σύλλογος κλείνει το έχουμε πει και δεν το

καταλαβαίνει κανένας . Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με μηδέν έσοδα , καθώς έτσι θα κλείνουν τα τμήματα. Αναζητήσαμε τους παλιότερους παράγοντες αλλά δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε στην συνέχεια. Κατά την διάρκεια της θητεία μας τα έσοδα ηταν 327 χιλιάδες ευρώ και τα έξοδα 323 χιλιάδες ευρώ. Έχουμε μια πίεση από όλα τα τμήματα για την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να τους δώσουμε όμως καμία απάντηση γιατί δεν έχουμε μια ξεκάθαρη λύση αυτή την στιγμή» φέρεται να δηλώνει μέλος του παραιτηθέντος Δ.Σ.

Στο τμήμα βόλεϊ, πρόεδρος του ΤΑΑ βόλεϊ Θεόφιλος Κολύμπατζης κατέθεσε στην γενική συνέλευση πρόταση για να κινηθεί αυτόνομα για την απόκτηση άλλου ΑΦΜ αλλά ακολούθως την απέσυρε λέγοντας «θα πάμε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα