Ρόι Κιν: «Έχουν μαλακώσει οι ποδοσφαιριστές»

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, θεωρεί πως τα αγγλικά ντέρμπι δεν έχουν το ίδιο πάθος με τα παλιότερα.

Άλλωστε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει το δικό του… σημάδι σε αρκετά ματς των «κόκκινων διαβόλων» και σε αρκετούς… αντιπάλους. Με αφορμή τον Κάρλος Τέβεζ και τις πρόσφατες περιπέτειες του διεθνή Αργεντινού επιθετικού στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Κιν ανέλυσε την άποψη του στην «Daily Mirror»:

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν αλλάξει. Ασχολούνται πολύ με το χρόνο συμμετοχής τους και έχουν γίνει μαλακοί. Υπάρχει τέχνη στα τάκλιν. Οι κίτρινες κάρτες δεν πρέπει να απασχολούν,

μονάχα οι κόκκινες έχουν σημασία. Δεν υπάρχουν πλέον σκληρά μαρκαρίσματα στα ντέρμπι, οι παίκτες είναι ευγενικοί μεταξύ τους. Δεν νομίζω πως θα καταγραφεί κάτι άξιο αναφοράς στο ντέρμπι του Μάντσεστερ».

Και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν πρόλαβε μία δυνατή Σίτι, όσο ήταν ενεργός παίκτης. Αυτό φαίνεται πως δεν τον χαροποιεί:

«Αν ήμουν ακόμα στην Γιουνάιτεντ, τότε θα έδινα μεγάλη σημασία σε αυτό το ματς, αφού η Σίτι έχει προοδεύσει. Πλέον αποτελούν διεκδικητές του πρωταθλήματος».

Άλλωστε, την Κυριακή (23/10) θα διεξαχθεί το πρώτο φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ των δύο ομάδων της αγγλικής πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα