Πρωταγωνιστής ο Headley στο Λος Άντζελες

Με ένα home run και τρία RBIs του Chase Headley, οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες κέρδισαν με 4-2 τους Λος Άντζελες Ντότζερς.

Μάλιστα βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο πρώτο inning, αλλά ο αριστερόχειρας pitcher, Clayton Richard (2-5) σταμάτησε τους πρωτοπόρους του MLB και διέκοψε προσωπικό αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Στο ένατο inning, o Dale Thayer συμπλήρωσε τέσσερα saves, ενώ ο Andrew Cashner «καθάρισε» το όγδοο κομμάτι

της αναμέτρησης.

Στα χίλια hits έφτασε ο Adam LaRoche στο 7-4 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Το ορόσημο καταγράφηκε με 3-run double στο έβδομο inning, ενώ συμπλήρωσε παράλληλα επτά home runs στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι ο Gio Gonzalez (5-1) κέρδισε τον Erik Bedard (2-5), ο οποίος δέχθηκε δύο ακόμα home runs, από τους Xavier Nady και Ian Desmond. Αντίστοιχο χτύπημα για τους «πειρατές» σημείωσε ο Josh Harrison.

Το διπλό home run του Giancarlo Stanton ξεχώρισε στο 8-4 των Μαϊάμι Μάρλινς σε βάρος των Ατλάντα Μπρέιβς. Αυτή ήταν η 12η νίκη των Μάρλινς στα 15 τελευταία τους ματς, την οποία χρεώθηκε ο Mark Buehrle (3-4).

Οι Edwin Encarnacion, J.P. Arencibia, Jose Bautista και Kelly Johnson πέτυχαν home runs στο εύκολο 8-1 των Τορόντο Μπλου Τζέις επί των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Άλλωστε ο Hiroki Kuroda (3-5) ήταν απογοητευτικός και ο Kyle Drabek (3-4) πήρε μία άκοπη νίκη.

Δύο home runs «έγραψε» ο Todd Frazier στο 6-3 των Σινσινάτι Ρεντς με τους Νιου Γιορκ Μετς. Πάντως ο pinch-hitter, Jay Bruce, πέτυχε το νικητήριο RBI στο όγδοο inning σε βάρος του Jon Rauch (3-2). Εν τέλει ο Sean Marshall συμπλήρωσε επτά saves.

Ξεπέρασε αρνητικό ξεκίνημα και ο Ubaldo Jimenez (4-3) οδήγησε τους Κλίβελαντ Ίντιανς στο 9-3 επί των Σιάτλ Μάρινερς. Βοηθήθηκε από τα τρία hits του Shin-Soo Choo και το home run του Travis Hafner. Αντίστοιχο χτύπημα για τους Μάρινερς πέτυχε ο Dustin Ackley.

Σε εξέλιξη είναι τα Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Μινεσότα Τουίνς, Τάμπα Μπέι Ρέις-Μπόστον Ρεντ Σοξ, Τέξας Ρέιντζερς-Όκλαντ Αθλέτικς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μπάλτιμορ Όριολς, Χιούστον Άστρος-Μιλγουόκι Μπρούερς, Σικάγο Καμπς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Κολοράντο Ρόκις-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα