Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα μας αλλάξουν τη ρουτίνα των καθημερινών μας μετακινήσεων και θα μας προβληματίσουν. Γι'αυτό Υπομονή.

Οι ρυθμίσεις σε δρόμους του λεκανοπεδίου γίνονται για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού (φανάρια), οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου . Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι εργασίες αυτές αφορούν τους δήμους Πειραιώς, Μοσχάτου/Ταύρου, Νίκαιας/Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, Αθηναίων, Αγίων Αναργύρων/ Καματερού, Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας και Αχαρνών. Πιο συγκεκριμένα:

Στη

Λ. Κηφισού, στο τμήμα από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος έως την οδό Πέτρου Ράλλη, κατά τις ώρες 09.00 έως 17.30. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες στις 28, 29 και 30/10/2011.

Στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα από τη Λ. Αθηνών έως το ύψος της οδού Νιρβάνα, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.30. Στο συγκεκριμένο τμήμα εργασίες θα εκτελούνται μόνο τις Κυριακές.

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας , στο τμήμα από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αττικής Οδού, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.30.
Η κυκλοφορία στους ανωτέρω οδικούς άξονες θα διακόπτεται προσωρινά και τμηματικά εναλλάξ στη δεξιά και την αριστερή λωρίδα σε μήκος 80 μέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας .

Keywords
Τυχαία Θέματα