Προς αποδέσμευση ο Σι Τζέι Ουότσον των Σικάγο Μπουλς

01:16 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αμφίβολο θεωρείται το μέλλον του Σι Τζέι Ουότσον στους Σικάγο Μπουλς, καθώς υπάρχουν σκέψεις περί μη-ενεργοποίησης της οψιόν μονοετής ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα οι «ταύροι» δικαιούνται τη μονομερής ανανέωση του συμβολαίου έναντι 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Αρχικά είχε θεωρηθεί δεδομένο πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην «πόλη των ανέμων», αλλά πλέον οι Μπουλς κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ίσως θέλουν να ελευθερώσουν χώρο στο salary cap, ώστε

να αποκτηθεί ακριβότερος προσωρινός αντικαταστάτης του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του 2012-13 λόγω τραυματισμού. Πάντως σε περίπτωση αποχώρησης του Ουότσον θα δημιουργηθεί νέο κενό στη θέση του αναπληρωματικού «άσου», το οποίο μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, σε περίπτωση ανανέωσης του free agent, Τζον Λούκας ΙΙΙ. Επίσης ενδέχεται να αποκτηθεί άλλος φθηνότερος πλέι-μέικερ για τον αντίστοιχο ρόλο, κατά τη διάρκεια της off-season.

Από την πλευρά τους, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνεται πως θα «χτυπήσουν» τον Ουότσον, στην περίπτωση που γίνει free agent. Άλλωστε οι «πολεμιστές» έχουν περιθώριο στο δικό τους salary cap.

Keywords
Τυχαία Θέματα