Πίνδος Κόνιτσας-Φιλοθέη Άρτας 0-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Φιλοθέη απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης 0-1 αφήνοντας για ακόμη μια φορά την Πίνδο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα συντηρητικό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ, η ομάδα της Άρτας κατάφερε να ανοίξει το σκορ ύστερα από εύστοχη εκτέλεση του Μπαλάφα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι μοιραία ήρθε αυτό το ισχνό 0-1. Οι μέτριες εμφανίσεις συνεχίζονται για την Πίνδο η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης

και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όσο αναφορά την Φιλοθέη με την νέα της νίκη παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Καϊσίδης, Βλάχος Χ., Χαλούλος (48΄ Μπαμπούλιας), Μπονόβας, Βαζάτης, Γερονάτσιος, Γιάτσε, Κυρτσόγλου (55΄ Βλάχος Π.), Σιώτας, Δημόπουλος (82΄ Μωυσιάδης), Μουρεχίδης.

ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ: Καραγκούνης, Γεωργάκης (80΄ Καραθανάσης), Κολιός, Κακαβάς (55΄ Παπαρούνης), Δάρδας, Μπιρμπίλης, Χρυσός, Ευταξίας, Γόγολος (85΄ Γιαννούλης), Μπαλάφας, Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα