Περογαμβράκη εσύ, σούπερ σταρ!

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε στο γήπεδο της Ελευσίνας η ομάδα του Ρούβα, η οποία επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Μαγούλας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Football League 2, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Περογαμβράκη, ο οποίος όχι μόνο σημείωσε χατ-τρικ, αλλά πέτυχε το νικητήριο γκολ των Κρητικών στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Το θέαμα στο α’ ημίχρονο ήταν «χορταστικό», καθώς σημειώθηκαν δύο γκολ, ένα εκατέρωθεν, ενώ υπήρχε κι ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Ο Περογαμβράκης στο 29ο λεπτό ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την φιλοξενούμενη ομάδα του Ρούβα, η «απάντηση» ωστόσο, για τον Αστέρα Μαγούλας ήταν άμεση, καθώς στο 34’ ο Τσούπρος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδουλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ομάδα της Μαγούλας, πάντως, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί εκείνη στο παιχνίδι, αν το 13ο λεπτό δεν αποδεικνυόταν… γρουσούζικο για τον Χρυσάφη, ο οποίος είδε τη μπάλα στην προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας των Κρητικών.

Αν το πρώτο 45λεπτο ήταν «γεμάτο», το β’ ημίχρονο μόνο ως… υπερπλήρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!

Στο 64’ ο - απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης - Περογαμβράκης έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Ρούβα «γράφοντας» το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

«Όλα τα λεφτά» ωστόσο, στην συγκλονιστική – όπως αποδείχθηκε – αναμέτρηση στο γήπεδο της Ελευσίνας ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Αρχικά ο Ιορδανίδης με πέναλτι στο 87’ ισοφάρισε για τον Αστέρα Μαγούλας σε 2-2 δημιουργώντας την αίσθηση ότι το ματς θα έληγε δίχως νικητή. Ο… αφιονισμένος Περογαμβράκης ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, την οποία «βροντοφώναξε» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 για τον Ρούβα ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ και κυρίως χαρίζοντας μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην κρητική ομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας) με βοηθούς του τους Καρβούνη (Μεσσηνίας) και Γουργιώτη (Ανατολικής Αττικής).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Παλλιγγίνης, Κουσουρής, Σιακαβάρας, Τσούπρος, Μαρής, Λάμπρου, Κονέ, Χρυσάφης, Ιορδανίδης, Μανίκας, Σερέπας (57’ Κορνελάτος).

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης (57’ Τζιράκης), Παπαχρήστος, Πατέλης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Σταθόγλου (85’ Μαραγκάκης), Πουλάκης, Ταχαμτζίδης, Ρουμπάκης, Περογαμβράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα