ΠΑΟΚάρα λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα...

Τεράστιο διπλό στο Λονδίνο και να που για μία ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες το ποδόσφαιρο μας κρατάει στον "αφρό" και αν μη τι άλλο μας κάνει υπερήφανους! Ότι ομάδα και να είναι κάποιος! Την στιγμή που η Ελλάδα έχει γίνει περίγελος σε όλον τον κόσμο και όταν ταξιδεύεις ντρέπεσαι να λες ότι είσαι Έλληνας, το ποδοσφαιράκι μας ανεβάζει στα ουράνια ξεφτιλίζοντας Γερμανούς, Γάλλους , Άγγλους και όλα τα συναφή!

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει το παρόν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

το καλοκαίρι για τρίτη συνεχόμενη φορά και μάλιστα έτσι όπως βλέπω όλες τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες μην εκπλαγείτε αν δείτε την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 να φτάνει και πάλι ψηλά!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση του στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας πίσω του τους Γάλλους και τους Γερμανούς, που ειδικά στις εποχές αυτές είναι από τους πλέον μισητούς λαούς για τους Έλληνες!

Και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στις 32 καλύτερες ομάδες του EUROPA LEAGUE με μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη μέσα στο Λονδίνο επί της ιστορικής Τότεναμ!

Και εδώ τι έχουμε...

Έχουμε διάφορους πολιτικούς και πολιτικές, γενικότερα, να προσπαθούν να διαλύσουν το ποδόσφαιρο, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα(με τις απίστευτες μειώσεις στον προϋπολογισμό των ομοσπονδιών)!

Αυτοί όλοι που έχουν ξεφτιλίσει την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και την οδήγησαν στον γκρεμό, "πολεμούν" στο όνομα της υποτιθέμενης εξυγίανσης και θέλουν να διώξουν όποιους τρελούς ή όλους αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα για να φτιάχνει και να ομορφαίνει η ζωή τους και η καθημερινότητά τους έστω και για κάποιες ώρες!

Άλλωστε το έχω ξαναπεί , ότι μόνο για τον αθλητισμό γκρεμίζουμε ακόμα και τώρα τα τείχη...για να υποδεχτούμε αυτούς που μας δοξάζουν στον κόσμο! Τα θυμάστε όλα...

Για τους ξεφτιλισμένους τους πολιτικούς και την πολιτική τους το μόνο που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε θα είναι να τους λοιδορούμε, να τους καταριόμαστε και να τους πετάμε , στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιαούρτια!

Αφήστε επιτέλους το ποδόσφαιρο ήσυχο λοιπόν και κοιτάξτε τα δικά σας χάλια που έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή!

Το ποδόσφαιρο μας κάνει μόνο υπερήφανους , όπως και ο αθλητισμός γενικότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα