Πανθρακικός: Ανανεώσεις διαρκείας έως 9 Ιουλίου

14:36 5/7/2012 - Πηγή: OnSports

Η διοίκηση του Πανθρακικού έχει μείνει ικανοποιημένη από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ακριτική ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους για το ενδιαφέρον που δείχνουν στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και υπενθύμισε ότι οι κάτοχοι περσινών καρτών έχουν δικαίωμα ανανέωσης έως τις 9 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Έχει ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με τον Πανθρακικό να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι

πρώτες αιτήσεις ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2011-2012 να ανανεώνουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ή να έχουν το δικαίωμα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

Θυμίζουμε πως μετά τις 9 Ιουλίου όλες οι θέσεις που δεν ανανεωθούν θα είναι ελεύθερες προς διάθεση για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους για το ενδιαφέρον που δείχνουν ώστε να συμβάλλουν με τον τρόπο τους ώστε το «κάστρο» να μείνει απαραβίαστο.

Πωλήσεις γίνονται καθημερινά το πρωί από τις 09:00 έως τις 14:30 και το απόγευμα (εκτός Σαββάτου) από τις 18:00 μέχρι 21:00 στα γραφεία της ΠΑΕ από Δευτέρα έως Σάββατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα