«Ούτε κρύο, ούτε ζέστη», λένε στον ΟΦΗ

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ παρέμειναν ανέκφραστοι μετά την κλήρωση του Κυπέλλου καθώς θεωρούν πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τόσο χειρότερα όσο και καλύτερα.

Αυτό που λένε οι Κρητικοί είναι πως θα μπορούσαν να έχουν μια ευνοϊκότερη κλήρωση, αν για παράδειγμα ερχόταν ως αντίπαλος μια ομάδα της Football League, όμως δεν παραγνωρίζουν ότι απέφυγαν Ολυμπιακό,

Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, το αρνητικό για τον ΟΦΗ στην κλήρωση με τον Παναιτωλικό είναι πως το παιχνίδι γίνεται στο Αγρίνιο.

Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος στον ΟΦΗ περίμεναν να τους… χαμογελάσει η τύχη και να κληρωθούν να παίξουν το ματς για τους «16» στο Ηράκλειο για δυο λόγους. Τόσο για να γεμίσει το γήπεδο και να υπάρξουν έσοδα όσο και για να μην επιβαρυνθεί η ομάδα με ένα ακόμα επίπονο ταξίδι.

Όσο για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα, αυτό δεν απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και πιστεύουν πως οι ποδοσφαιριστές τους θα πάνε στην έδρα του Παναιτωλικού για να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα