Ναλιτζής: «Χρειάζεται οικονομική βοήθεια ο Πανιώνιος»

14:56 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Οικονομική βοήθεια από επιφανείς και «δυνατούς» ανθρώπους που αγαπάνε τον Πανιώνιο τόνισε ο Δημήτρης Ναλιτζής πως έχει ανάγκη η ομάδα της Νέας Σμύρνης για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει.

«Προσπάθησα να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι κοντά της σε καθημερινή βάση. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανιωνίου ξέρουν πως κάνω ό,τι μπορώ. Το βασικότερο κομμάτι είναι το οικονομικό. Αγωνιστικά η ομάδα με τα 3-4 νέα παιδιά, τον βασικό

κορμό και με τους Μάντζιο, Μανίκα θα σταθεί. Οικονομικά θέλει βοήθεια από κάποιους επιφανείς και δυνατούς ανθρώπους ώστε να βοηθήσουν σε θέμα ρευστότητας», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Αναφερόμενος στην αλλαγή πολιτικής που χρειάζεται ο Πανιώνιος, είπε: «Να πάει η ομάδα σε μοντέλο μικρών παιδιών και φιλόδοξων ξένων, ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες. Για παράδειγμα τον Σάμαρη πριν 3 μήνες δεν τον έβαζαν και μετά από 3-4 συμμετοχές προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Στην Ελλάδα χάνουμε πολύ χρόνο στο θέμα ταλέντου. Δεν έχουμε καλούς προπονητές στις ακαδημίες. Πρέπει και οι προπονητές των πρώτων ομάδων να πιστέψουν στα νέα παιδιά, γιατί δεν έχουμε ένα πρωτάθλημα με τρελές απαιτήσεις».

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Μετά την ήττα θα πιεστεί περισσότερο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γυρίσει εναντίον του, γιατί μπορεί να του βγάλει άγχος. Είναι ομάδα με ομοιογένεια, είναι δουλεμένη και οι παίκτες ξέρουν τι θέλει ο προπονητής από αυτούς. Ο Πανιώνιος πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό ήταν το προηγούμενο ματς που κερδίσαμε στην έδρα μας. Δεν έχει να χάσει τίποτα, Κυνηγάει τα ματς στην έδρα του στο δεύτερο γύρο, που μετράνε περισσότερο».

Τέλος, για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα: «Αρκετές ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Θα κοιτάξουν οι περισσότερες στο δεύτερο γύρο να συμμαζευτούν οικονομικά ώστε να είναι εντάξει νομικά και να μην έχουν πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα