Μάλλον θα… κόλλησε η «Μέση Ώρα Γκρίνουιτς»

Στο ίδιο έργο θεατής έγινε για πολλοστή φορά ο κάθε ένας από τους φίλους του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, που επέλεξε να δώσει τόπο στην… οργή, να βάλει ξανά νερό στο κρασί του και στον μύλο των προσδοκιών του, αναμένοντας το… θαύμα!

Για μία ακόμη φορά, οι θεατρίνοι αυτής της παράστασης έπαιξαν πολύ καλό το ρόλο τους, ανταποκρινόμενοι άψογα σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Να δημιουργούν εντυπώσεις. Χωρίς κόπο αλλά με πολύ… πάθος.

Ούτε η Χαλιμά δεν θα μπορούσε να πλάσει ένα τέτοιο παραμύθι και να το πλασάρει τόσο, μα τόσο πειστικά, ώστε να φαίνεται αληθινό.

Ο Αλή Μπαμπά με τους

40 κλέφτες ίσως είχαν αναπτύξει περισσότερο το αίσθημα της ευθιξίας και του αυτοσεβασμού, από άλλους που αρέσκονται να τάζουν αφειδώς, «λαγούς με πετραχήλια»!

Στη χώρα όμως της «φαιδράς πορτοκαλέας», η… αδεία, όπως η ποιητική, είναι παροιμιώδης!

Εδώ, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, πουλάει ό,τι θέλει πουλάει, φουμάρει ότι καπνό γουστάρει!

Για ακόμη μία φορά, οι απόγονοι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, έπεσαν… έξω στις προβλέψεις τους και το deal έμεινε και πάλι στον αέρα.

Μάλλον θα…κόλλησε, η «Μέση Ώρα Γκρίνουιτς»… Εκεί στο Λονδίνο…

Μπορεί να τελείωσε το μελάνι και το χαρτί να έμεινε λευκό…

Ίσως να μην κυκλοφορούσαν ταξί γύρω από το «Big Ben», ή από το «Tower of London», ή στο «Piccadilly Square».

Ωράρια λειτουργίας έχουν και στη «Γηραιά Αλβιόνα» οι Τράπεζες…

Από την Τρίτη και 13, πάμε στην Τετάρτη και 14 για να… ξεκολλήσει η «Μέση Ώρα Γκρίνουιτς», εκεί στο Λονδίνο, να γεμίσουν οι πέννες με μελάνι για να πέσουν οι υπογραφές στο «λευκό χαρτί» και για να πάψουμε να έχουμε αμφιβολίες αν κυκλοφορούν ταξί γύρω από το «Big Ben», ή από το «Tower of London», ή στο «Piccadilly Square».

Η κλεψύδρα έχει λίγους ακόμη κόκκους άμμου, για να αδειάσει ΕΝΤΕΛΩΣ…

Keywords
Τυχαία Θέματα