Κράτησαν Branch οι Ρέιντερς

06:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Υπέγραψε το προτεινόμενο tender των Όκλαντ Ρέιντερς ο Tyvon Branch και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο safety των εκπροσώπων του Όκλαντ θα εισπράξει 6.2 εκατομμύρια δολάρια για ένα ακόμα έτος. Πλέον οι δύο πλευρές καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο μέχρι τις 15 Ιουλίου, αλλιώς ο Branch θα αποτελέσει free

agent τη νέα χρονιά.

Ανανέωσε ο Gaffney με τους Πάτριοτς

Νέο συμβόλαιο με τους Γκριν Μπέι Πάκερς υπέγραψε ο wide receiver, Jabar Gaffney. Ο πρώην παίκτης των Χιούστον Τέξανς, Ντένβερ Μπρόνκος και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς ετοιμάζεται πλέον για την 11η του σεζόν στο NFL. Παράλληλα, ο offensive lineman, Matt Light, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το φούτμπολ στα 33 του.

Τέσσερα ακόμα χρόνια για τον Wake

Ικανοποίησε ο linebacker, Cameron Wake, και εξασφάλισε νέο τετραετές συμβόλαιο. Έχει ακόμα ένα χρόνο στο τωρινό του έναντι 650,000 δολάρια, αλλά πλέον θα εισπράξει 49 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2016!

Διετές στον Jackson

Για δύο ακόμα χρόνια θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Μπάφαλο Μπιλς ο running back, Fred Jackson. Συγκεκριμένα υπέγραψε σχετικό συμβόλαιο αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων.

Τέλος ο Xanders

Τη λύση της συνεργασίας τους με τον GM, Brian Xanders, ανακοίνωσαν οι Ντένβερ Μπρόνκος. Ο 41χρονος Αμερικανός διατηρούσε τον ρόλο τα τρία τελευταία χρόνια.

Επίσημα του Ayodele

Οι Νιου Ορλίνς Σέιντς ανακοίνωσαν την απόκτηση του defensive tackle, Remi Ayodele. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μονοετή συνεργασία.

Δύο υπογραφές στους Μπακανίερς

Οι Drake Dunsmore (tight end) και Michael Smith (running back) υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Αμφότεροι αποτέλεσαν επιλογές ντραφτ έβδομου γύρου. Αποκτήθηκαν και οι Derrick Roberson (cornerback), Hilee Taylor (defensive end) και αρκετοί undrafted rookies.

Υπέγραψαν τον Irvin

Η 15η επιλογή του φετινού ντραφτ, Bruce Irvin, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, το οποίο του πρότειναν οι Σιάτλ Σίχοκς. Ο απόφοιτος της Ουέστ Βιρτζίνια ήταν ένας από τους επτά παίκτες του ντραφτ, οι οποίοι σύναψαν συμβόλαιο με τη νέα τους ομάδα.

Πήραν McBean οι Ρέιβενς

Παίκτης των Μπάλτιμορ Ρέιβενς είναι πλέον ο defensive tackle, Ryan McBean. Πρόκειται για πρώην άσο των Ντένβερ Μπρόνκος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

«Κόπηκε» ο Longwell

Παρελθόν αποτελεί ο 37χρονος Ryan Longwell από τους Μινεσότα Βάικινγκς. Αποκτήθηκε, άλλωστε, ο Blair Walsh μέσω του ντραφτ και θα αποτελέσει τον φετινό kicker του συλλόγου.

Πήρε πτυχίο ο Roethlisberger

Εννέα χρόνια ύστερα από την εισαγωγή του στο NFL, o quarterback των Πίτσμπουργκ Στίλερς, Ben Roethlisberger, πήρε το πτυχίο του από το κολέγιο του Μαϊάμι. Ο 30άχρονος άσος έχει ήδη κατακτήσει δύο Super Bowls, αλλά δεν παρέλειψε να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα