Κίνδυνος για lockout στο NHL

Μόλις τέσσερις μήνες απομένουν στην τωρινή συλλογική σύμβαση εργασίας ανάμεσα στους παίκτες και τους ιδιοκτήτες του NHL.

Εντούτοις οι σχετικές συζητήσεις δεν έχουν αρχίσει, οπότε ελλοχεύει κίνδυνος για lockout τη νέα σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το μοίρασμα των εσόδων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θυμίζουμε πως στο NFL οι παίκτες υποχώρησαν στο 49%, στο ΝΒΑ

στο 50%, αλλά στο NHL το σχετικό ποσοστό παραμένει στο 56.5%.

Έρχονται «καμπάνες» για Doan και Hanzal

Τα σκληρά μαρκαρίσματα των Shane Doan και Martin Hanzal στο δεύτερο παιχνίδι των Φίνιξ Κογιότες με τους Λος Άντζελες Κινγκς πιθανότατα θα προκαλέσουν τιμωρίες στους δύο παίκτες. Οι «λύκοι» είναι ήδη πίσω με 2-0 στη σειρά και με τις παραπάνω απουσίες ενδεχομένως να απαιτηθεί... λευκή πετσέτα.

Στο ράντζο ο Carey Price

Μπορεί να μένει χωρίς συμβόλαιο φέτος, αλλά ο Carey Price των Μόντρεαλ Κανάντιενς περνά τον χρόνο στο... ράντζο. Μαζί με τα ζώα του προσπαθεί να απομακρυνθεί προσωρινά από την πίεση εύρεσης νέου συμβολαίου. Πάντως οι «χαμπς» προτίθενται να διατηρήσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα στο ρόστερ τους.

Παραμένει ο McLellan στους Σαρκς

Δεν θα αλλάξουν προπονητή οι Σαν Χοσέ Σαρκς, αφού αποφάσισαν να κρατήσουν στη συγκεκριμένη θέση τον Todd McLellan. Ωστόσο ετοιμάζονται πλειάδα αλλαγών στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού του επιτελείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα