ΚΑΟΔ όπως λέμε Αρμάνι Μιλάνο

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε. Η αποστολή του Παναθηναϊκού με το που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Ιταλία κατευθύνθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για προπόνηση μιας και ο ΚΑΟΔ περιμένει στην… γωνία (21/01, 17.00).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά από τους παίκτες του, ελάχιστες ώρες μετά το ματς με την Αρμάνι, ενώ δεν θα μπορούσε να πει και πολλά στους «πράσινους»

μέσα σε μία μόλις προπόνηση. Αυτό που κατέστησε σαφές στους αθλητές του, ο Σέρβος προπονητής, είναι πως αύριο το απόγευμα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο και τον… πρωτελευταίο λόγο για την επικράτηση, αλλά σε καμία περίπτωση οι πρωταθλητές δεν θα πρέπει να πάρουν αψήφιστα τον αγώνα. Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ καλή ομάδα, που κάνει σοβαρή δουλειά όλη την σεζόν και δικαίως φιγουράρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην περιμένουν πολλά από την αυριανή αναμέτρηση αλλά σίγουρα οι γηπεδούχοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον ΚΑΟΔ με τον ίδιο σεβασμό, την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο κίνητρο όπως έπραξαν με την Αρμάνι.

Το ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι για ένα ακόμα παιχνίδι θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του και θα μπορέσει να κάνει το ανάλογο rotation έτσι ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να τους διατηρήσει φρέσκους, αλλά και να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε παίκτες που... τις χρειάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα