Ηθικόν ακμαιότατον ενόψει Ρουμπίν! (photos)

Με μία απογευματινή προπόνηση, η οποία ξεκίνησε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Ρουμπίν Καζάν.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι πως πέραν του Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είναι τραυματίας, στην προπόνηση μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με το κλίμα μεταξύ των «ερυθρόλευκων» να εξαιρετικό. Παράλληλα, στην προπόνηση μετείχε

και ο τέταρτος πορτιέρο της ομάδας, Ιβάν Μπάμποβιτς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Χρήστου Μουρίκη, με το καθιερωμένο τρέξιμο και στην συνέχεια, έκαναν ασκήσεις με μπάλα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τεχνικός μπήκε με μία… μικρή καθυστέρηση στον αγωνιστικό, έχοντας ολιγόλεπτη συνομιλία με τους συνεργάτες του στο κέντρο του κυρίως γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» αρχηγός παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις του ελληνικού συλλόγου, καθώς ακολουθεί καριέρα προπονητή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Μόνχε, Δασκαλάκης, Μέγιερι, Ντιόγκο, Χολέμπας και Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα