Εθνικός Πειραιώς-Αίας Σαλαμίνας 1-1

Ισόπαλοι 1-1 έμειναν Εθνικός Πειραιώς και Αίας Σαλαμίνας, με τις δύο ομάδες να μην μένουν ευχαριστημένες από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μώτου 0-1. Στο 36’ ο Αίαντας σκόραρε με τον Μερμύγκη αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Εθνικός Πειραιώς κατάφερε να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε στο 67’ με τον Ρούσσο για το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Μετά τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί

του Εθνικού επιτέθηκαν φραστικά στον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Αρναούτη, με τον ίδιο να απαντά και τα αίματα να ανάβουν για τα καλά. Ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός έλαβε τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μακρής, Κρητικός (75'Κατσιγιάννης), Σαμλίδης, Μακρόπουλος,Ιατρού, Σαμιώτης, Μιχελής, Χώνος (64'Σεμερτζίδης), Κυριακάκης (55' Τσιούμας),Παντελής, Ρούσσος Α.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Μαντζιούρας,Σιδέρης, Μπιταξής Βελιανίτης, Μερμύγκης(85' Γιαννακόπουλος), Μυρίλλας (78' Πολύζος),Ανδριανόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Στούπης(90' Κωνσταντινίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα