Επιμένει η Arboris Capital

Η Arboris Capital δεν έχει αφήσει στην τύχη της την προσπάθεια απόκτησης του 90% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσιεύματα επανήλθε ζητώντας οικονομικά στοιχεία από τον Δημήτρη Γόντικα.

Η εν λόγω εταιρεία,

με έδρα στο Άμπου Ντάμπι, είχε ζητήσει την έγκριση του ΔΣ να πάρει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ έτσι ώστε στη συνέχεια να βρει υποψήφιο αγοραστή του 90% των μετοχών των «πρασίνων». Αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί μέσω του ΔΣ και για αυτό η πρόταση της Arboris Capital παραπέμφθηκε στην Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου.

Οι ιθύνοντες ωστόσο της Arboris, βλέποντας πως το θέμα με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ προχωρά αλλά και την εμφάνιση της Axiom Capital που εκπροσωπεί αμερικανοϊσραηλινό fund, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα» εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στελέχη της εταιρείας επικοινώνησαν με τον Δημήτρη Γόντικα και του ζήτησαν να πάρουν την εξουσιοδότηση για την ανεύρεση επενδυτή. Κάτι τέτοιο ωστόσο απαιτεί την έγκριση των μετόχων, αφού πρόκειται να δοθούν οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει στείλει επιστολή στους μετόχους έτσι ώστε να πάρει την άδεια για να δώσει τα στοιχεία που ζητά η Arboris.

Keywords
Τυχαία Θέματα