Επέστρεψε ο Undertaker στο Raw!

01:51 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν πρόλαβε ο Triple H να απολύσει τον John Laurinaitis και εμφανίστηκε ένα... φάντασμα από το παρελθόν του που ακούει στο όνομα... Undertaker.

Το χαρακτηριστικό κουδούνισμα...ακούστηκε την στιγμή που ο HHH ήταν έτοιμος να «στείλει» τον Laurinaitis, προσωρινός υπεύθυνος του Raw. Εντούτοις ο Undertaker

έφτασε στο ρινγκ εν μέσω αποθέωσης από κοινό, δεν μίλησε, αλλά ζήτησε με τα... μάτια αγώνα εναντίον του Triple H στην WrestleMania.

Προφανώς το ζήτημα της απόλυσης του Interim GM μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο HHH ηττήθηκε πέρσι από τον 'Taker στο «show of shows» και προτιμά την εκδίκησή του. Πάντως, για την ώρα, φάνηκε να... συμπονεί τον «Phenom» και να αποχωρεί... αμίλητος.

«Μυθικές» καταστάσεις στο τέλος του επεισοδίου, αλλά προηγήθηκαν πολλές άλλες εξελίξεις προγενέστερα στο Raw SuperShow. Μεταξύ άλλων γνωστοποιήθηκαν οι πέντε αντίπαλοι του WWE Champion, CM Punk, στο Elimination Chamber. Πρόκειται για τους Chris Jericho, Miz, R-Truth, Kofi Kingston και Dolph Ziggler.

Μάλιστα, ο πρώτος, ο Jericho, επιτέθηκε στον «Straight Edge Superstar» κατά την διάρκεια αγώνα του Punk με τον World Heavyweight Champion, Daniel Bryan. Έτσι άνοιξε μία δική τους αντιπαλότητα.

Ακόμα, η Eve έχασε σε... κλάσματα δευτερολέπτων από την Divas Champion, Beth Phoenix, και δέχθηκε ψυχολογικό πόλεμο από τον Kane. Ωστόσο o John Cena αποσόβησε τα χειρότερα διακόπτοντας με... ξύλο τα «παιχνίδια» του «Big Red Monster».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Randy Orton κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Brodus Clay κέρδισε τον Tyler Reks.
O Kofi Kingston κέρδισε τον Miz.
Η Beth Phoenix κέρδισε την Eve.
O Daniel Bryan κέρδισε τον CM Punk με DQ.

Keywords
Τυχαία Θέματα