Έκλεισε ΚΑΙ την «Εξέδρα» ο Ανδρουλιδάκης...

19:26 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Την αναστολή έκδοσης της Εξέδρας αποφάσισε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι, με πρώτο βήμα την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και μία ακόμα εφημερίδα αναστέλλει τη λειτουργία της. Ο λόγος για την «Εξέδρα» του... εκδότη - διευθυντή - αρθρογράφου, Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, ο οποίος μετά την επανεμφάνισή του στο προσκήνιο και ενώ εις βάρος του εκκρεμούν υποθέσεις από το… παρελθόν του στο χώρο των ΜΜΕ, συνδέει το όνομά του με το

κλείσιμο ενός ακόμη Μέσου.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος για εκκρεμείς υποθέσεις της εφημερίδας Sportime, αφού έχει μέχρι σήμερα προβεί σε μια σειρά παραβιάσεων των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της Εξέδρας, ενημέρωσε την εργασιακή επιτροπή των δημοσιογράφων ότι το σημερινό (05/01) ήταν το τελευταίο φύλλο επικαλούμενος αποτυχία εύρεσης επενδυτή, αλλά καθιστώντας γι αυτό εν μέρει υπεύθυνους και τους εργαζόμενους!

Ο Ανδρουλιδάκης φέρεται να είπε στην επιτροπή ότι η συνάντηση που έγινε με το διασωματειακό νωρίτερα την ίδια μέρα έκανε κακό στις διαπραγματεύσεις του με υποψήφιο επενδυτή!

Πριν γίνουν γνωστά τα δυσάρεστα νέα, εκπρόσωποι του διασωματειακού με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη, επισκέφθηκαν τα γραφεία της «Εξέδρας» και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις κινήσεις που μπορούν να κάνουν με πρώτη και καλύτερη την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ανδρουλιδάκη, ώστε να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και τις νόμιμες αποζημιώσεις τους.

Η Εργασιακή Επιτροπή της «Εξέδρας» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Σήμερα στις 17:30 πληροφορηθήκαμε ότι ο εκδότης της «Εξέδρας των Σπορ» Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης της. Πλέον επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας και αναμένουμε από την εργοδοσία την αυτονόητη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 'ΕΞΕΔΡΑΣ'»

Keywords
Τυχαία Θέματα