Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Αρναούτογλου

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του φιλικού ανάμεσα στις Κρήσσες Ρεθύμνου και την ομάδα του «Όμορφου κόσμου», η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλησε να τους ευχαριστήσει με μια ανακοίνωση.

Εκτός από τα ευχαριστήρια λόγια του συλλόγου προς τους ανθρώπους του Mega, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς και όλους όσοι έλαβαν μέρος στο φιλικό, οι Κρήσσες Ρεθύμνου έδωσαν την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν να προβάλουν και να στηρίζουν το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση των Κρησσών:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Μάνο Καμπίτη, Αχιλλέα Συρίγο, Δημήτρη Κολοβό και όλο τον «Όμορφο Κόσμο» της Ένωσης Α.Ε. για την αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε μαζί τους, πραγματοποιώντας την περασμένη Τετάρτη αυτόν τον ξεχωριστό φιλικό αγώνα. Μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή ως εξαίρετοι επαγγελματίες, προπάντων όμως ως άνθρωποι ευγενικοί, ζεστοί και φιλικοί.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε όλους όσοι βοήθησαν έμπρακτα αυτές τις μέρες ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία τα γυρίσματα του Mega στο Ρέθυμνο. Το μεγάλο χορηγό μας «ANEK - Superfast» που βρίσκεται σε κάθε δραστηριότητα δίπλα μας, την «Αυλή» και τα «Pepe Studios» για τη διαμονή όλων των φιλοξενούμενων, το bar «Θόλος» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του, που μαζί με την ταβέρνα «Δρυμός» που επιμελήθηκαν τα πλούσια και εξαιρετικά εδέσματα της βραδιάς, το ανθοπωλείο «Ονειρανθή», τον Στέλιο Μπικάκη και το συγκρότημά του που συνόδευσαν μουσικά τα γλέντι μας, την Ε.Π.Ο. που συναίνεσε στην διεξαγωγή του αγώνα και φρόντισε για την διαιτησία του αγώνα, τους Ρεθυμνιώτες φίλους που πλαισιώνουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Γρηγόρη, τον γιατρό του αγώνα κ. Νάτσε και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν πάντα από κοντά τις προσπάθειές μας.

Τέλος σας υποσχόμαστε ότι ο «Α.Ο. Κρήσσες Ρεθύμνου», όπως πάντα, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα